10.SINIFTA NAKİL ALDIRMAK İSTİYORUM AMA KAFAM ÇOK KARIŞIK

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben 9.sınıfa gidiyorum ve şu anki gittiğim lise yerel yerleştirme ile tercih edilen bir okul ben bu okuldan memnun değilim ve 10.sınıfta lgs puanım ile nevzat ayaz anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum lgs puanım 413 bu arada şimdi bu emsal puan sistemi diye bir şey var. Gördüğüm kadarıyla 10.sınıfa nakil aldırmak isteyen öğrenciler için okullar, puanlarını sadece 10.sınıf öğrencileri için düşürüyor ama bunun için sınıfta kalma hazırlık okuma gibi durumların olması gerekiyor yani tam bilmiyorum benim sınıfta kalma veya hazırlık okuma gibi bir durumum yok ama ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum bu arada nevzat ayaz ın 10.sınıflar için belirlediği emsal puan 412 ben ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar ben 9.sınıfa gidiyorum ve şu anki gittiğim lise yerel yerleştirme ile tercih edilen bir okul ben bu okuldan memnun değilim ve 10.sınıfta lgs puanım ile nevzat ayaz anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum lgs puanım 413 bu arada şimdi bu emsal puan sistemi diye bir şey var. Gördüğüm kadarıyla 10.sınıfa nakil aldırmak isteyen öğrenciler için okullar, puanlarını sadece 10.sınıf öğrencileri için düşürüyor ama bunun için sınıfta kalma hazırlık okuma gibi durumların olması gerekiyor yani tam bilmiyorum benim sınıfta kalma veya hazırlık okuma gibi bir durumum yok ama ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum bu arada nevzat ayaz ın 10.sınıflar için belirlediği emsal puan 412 ben ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum yardımcı olursanız çok sevinirim
Hangi yıl sınava girdiysen o yıl okul kaç puanla kapattı ona bakman gerek. Tabi nakil sadece okulda boş kontenjan olması durumunda olur.

Merhabalar ben 9.sınıfa gidiyorum ve şu anki gittiğim lise yerel yerleştirme ile tercih edilen bir okul ben bu okuldan memnun değilim ve 10.sınıfta lgs puanım ile nevzat ayaz anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum lgs puanım 413 bu arada şimdi bu emsal puan sistemi diye bir şey var. Gördüğüm kadarıyla 10.sınıfa nakil aldırmak isteyen öğrenciler için okullar, puanlarını sadece 10.sınıf öğrencileri için düşürüyor ama bunun için sınıfta kalma hazırlık okuma gibi durumların olması gerekiyor yani tam bilmiyorum benim sınıfta kalma veya hazırlık okuma gibi bir durumum yok ama ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum bu arada nevzat ayaz ın 10.sınıflar için belirlediği emsal puan 412 ben ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum yardımcı olursanız çok sevini

Eğer kontejan varsa ve okulun emsal puanı 412 ise 412.0000000000001 puanın bile olsa okula nakil aldırabilirsin

hocam dert etme ben 11. sınıfta nakil almıştım o okul benim ilk tercihimdi almadı 11 de 76 ortalama ile nakil aldım biraz da şuna bağlı orda kaç kişilik kontejyan var ve senden yüksek puanlı biri gitmek istiyor mu ona göre alırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,818
Üyeler
174,246
Son üye
btrm
Geri