10. Sınıfta Okul Değiştirmek

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,240
Arkadaşlar bu sene 10. sınıfa geçtim. Okulumu değiştirmek istiyorum. 9. sınıf ortalamam düşük. Nakil için 9. sınıf puanına mı bakılıyor? Gitmek istediğim lisenin puanına nereden bakabilirim?

Bildiğim kadarıyla LGS sınav yüzdeliğin ile gireceksin.
Gitmek istediğim okul sınavsız alıyor. Zaten LGS puanım iyi değil, 280-290 gibi birşeydi.. Okulun puanına nereden bakabilirim? Puanım yetmezse 10. sınıfta ortalamamı yükseltsem, 11'i başka okulda okuyabilir miyim?

Yardım edebilecek yok mu?

Arkadaşlar bu sene 10. sınıfa geçtim. Okulumu değiştirmek istiyorum. 9. sınıf ortalamam düşük. Nakil için 9. sınıf puanına mı bakılıyor? Gitmek istediğim lisenin puanına nereden bakabilirim?
Dostum yapman gereken e okul nakil yerine girmen ve orada otomatik olarak okulların yüzdelik dilimleri ve puanları yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi zamanımda öyle yapıyordum en azından

burdan bakabilirsin okul puanına

Yardım edebilecek yok mu?

Dostum yapman gereken e okul nakil yerine girmen ve orada otomatik olarak okulların yüzdelik dilimleri ve puanları yazıyor

kendi zamanımda öyle yapıyordum en azından

hala öyle

burdan bakabilirsin okul puanına

hala öyle
Attığınız linkte LGS için taban puanları yazıyor. Şu anda Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyorum. Sınavsız alan başka bir okula gitmek istiyorum. Kontenjan ve puan bilgisine nereden bakabilirim?

Buradan kontenjan bilgisine bakılıyor. Puana göre alınmıyor mu? Kaç puan olduğuna nereden bakacağız?

9.sınıf ortalamasıyla değişiyor arkadaşım 10.sınıftayken değiştirmişti ben 10.sınıfa geçtim

9.sınıf ortalamasıyla değiştiriyosun arkadaşım değiştirmişti

9.sınıf ortalamasıyla değişiyor arkadaşım 10.sınıftayken değiştirmişti ben 10.sınıfa geçtim

Gitmek istediğim okulun kaç ortalamayla aldığına nereden bakabilirim?

Geri