Neler Yeni

10 Yaşındaki Kardeşime Okumayı Nasıl Sevdirebilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben bugünden itibaren okumaya başlıyorum. Psikiyatristim ile bir sisteme karar verdik :giggle:
Kardeşimin de okumasını istiyorum.
Bunun Gamercard'ı (Paycell) orada görev tanımladım. Eğer 1 roman bitirirsen para yükleyeceğim diye. Lan bu benim zaten 10 dolarım var demez mi?
Yani normalde para ister aileden falan ama kitap okuma karşılığında kartına para yükleyeceğim dedim tınlamadı bile. Okul ödevi dışında okuma yapmıyor.
Sizin öneriniz var mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
Ben bugünden itibaren okumaya başlıyorum. Psikiyatristim ile bir sisteme karar verdik :giggle:
Bunun Gamercard'ı (Paycell) orada görev tanımladım. Eğer 1 roman bitirirsen para yükleyeceğim diye. Lan bu benim zaten 10 dolarım var demez mi?
Yani normalde para ister aileden falan ama kitap okuma karşılığında kartına para yükleyeceğim dedim tınlamadı bile. Okul ödevi dışında okuma yapmıyor.
Sizin öneriniz var mı?
Biraz daha yani ilgi alanına da bağlı ama çevresinde (kardeşin erkekse kız arkadaşıyla okusun ) bni kitaplara kız arkadaşım bağlamıştı şuan pek okumuyorum daha çok Kur'an Kerim okumaya yöneldim ama kitap tavsiyesi istersen Beyza alkoç 'un kitapları sarıyor biraz daha çok 13/18 arasına hitap ediyor ama bu devirde çocuklar bile siyaset yapar hale geldiyse bnde dahil bunlarda bnce hiç bir sorun yok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha yani ilgi alanına da bağlı ama çevresinde (kardeşin erkekse kız arkadaşıyla okusun ) bni kitaplara kız arkadaşım bağlamıştı şuan pek okumuyorum daha çok Kur'an Kerim okumaya yöneldim ama kitap tavsiyesi istersen Beyza alkoç 'un kitapları sarıyor biraz daha çok 13/18 arasına hitap ediyor ama bu devirde çocuklar bile siyaset yapar hale geldiyse bnde dahil bunlarda bnce hiç bir sorun yok
Ona asla öyle saçma kitaplar okutmam *Beyza Alkoç gibi yani.
Erkek. Arkadaş çevresi de hep erkek. Arkadaş dediğim kuzenleri. Ya evde telefonda ya da dışarıda kuzenleriyle.

HmzaY

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
Sizin öneriniz var mı?
okuma isteği çocuğun içinde olmadığı sürece ne dersen dene olmaz ve şu denediğim taktik işe yarasa bile bi zamandan sonra yine bırakacağına adım gibi eminim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Sananyiye ver çalışsın

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ozan Yılmaz
Psikiyatrist'in demedi mi kendi fikirlerini başkalarına dayatma diye? Çocuk bu.Çevresi okumuyorsa kendisi heves etmez zaten.
Çok doğru çocuk gördüğünü uyguluyor, sırf küçük kardeşim ders çalışsın diye onu motive etmek için yanında ders çalışırdım o da beni görünce çalışmaya karar verirdi.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Sizin öneriniz var mı?
Bence kitap okumanın bir yararı yok. Benim babam çok fazla kitap okuyor ama şeyi bana da dayatmaya çalışıyor ama ben hiç sevmiyorum. Onun dediği şey ise farklı şeyler görmek falan ben daha iyisini görsel olarak istersem kendim yön vererek oynayabiliyorum zaten. Kendi istemediği sürece kimseye kitap okumayı dayatmamalısın bence. Kitap okumak sadece hobi işi.

HmzaY

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Sizin öneriniz var mı?
Abim olur musun ?

Top Bottom