EsdeathSama
80+ Bronze
2014 yılı itibariyle çıkan iPhone 6 ile telefon dünyasına atıldım. Uzun yıllar aşırı memnun olarak kullanmamın sonucu zamanında vermiş olduğu değişim ve eskime sebebiyle 2021 başında 12 miniye geçtim. Fark ettiğiniz üzere daha popüler kültür kölesi değilim 7 yılın ardından telefon değiştirmişim 2024 itibariyle bataryamın ölmesi sonucu ve biraz daha büyük bir telefon istememin ardından parayı hazırlayıp 15 pro modeline bakındım fakat 16nın çıkmasına az kaldığından dolayı idarelik olarak 14 veya 13'e baktım. 14 ve 13 arasında ram dışında kelimenin tam anlamıyla hiçbir fark olmamasından dolayı fazla para vermeyip 13ü aldım. Bu süreçte s24 ve s24+ modellerini denedim ve androide alışamadığım bahanesiyle vazgeçtim. Şuan geldiğim nokta ise keşke 12 minimi tamir edip biraz daha kullansaydım yönünde oldu çünkü gerçekten appleda yenilik olarak hiçbir şey yok. Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu ve ben katlanamıyorum artık verdiğim paraya. 1 aylık telefonu satıp birdaha apple yüzü görmemek üzere s24+ veya ultraya geçmeyi düşünüyorum. Çünkü gidip 15 veya 16 alsam bile elimdeki tek fark dinamik ada olacak ve bence aşırı boş bir özellik.
Apple'ın telefonları yavaşlatmasından sürekli yenilerini iteklemesinden bıktığımı fark etmiş biri olarak tüm andorid kullanıcılarına ettiğim haksızlıktan dolayı başımı öne eğiyorum.
İçimi dökmemi okuduğunuz veya okumadan geçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizin Android vs iOS hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim.
Apple'ın telefonları yavaşlatmasından sürekli yenilerini iteklemesinden bıktığımı fark etmiş biri olarak tüm andorid kullanıcılarına ettiğim haksızlıktan dolayı başımı öne eğiyorum.
İçimi dökmemi okuduğunuz veya okumadan geçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizin Android vs iOS hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim.