100.000 TL laptop önerisi

Merhaba. Fabrikalara otomasyon yapmaktayım. Genelde ofiste oluyorum ancak bazen sahaya da gidiyorum güçlü dayanıklı bir laptop gerekiyor. Miktarı yüksek tuttum ancak ne kadar ucuza çözersem o kadar iyi. Önerilerinizi bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...3-2k-w11p-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00007CRIDT

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Bu paraya bu ekran kartının hiçbir mantıklı açıklaması yok, oyun oynamayacağınızı varsayarak önerdim, aynı laptopun 64gb ram-2tb ssd’li versiyonu 100.000 TL.

Game Garaj Slayer R9T-5070TI C2 Amd Ryzen 9 9955HX 64GB Ram 2tb SSD RTX5070TI 16" Qhd IPS 300Hz Freedos Taşınabilir Bilgisayar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam game garaj nasıl bir marka çok bir bilgim yok.
Sağlamdır hocam son zamanların en trend markalarından, üzmez.

Bu paraya bu ekran kartının hiçbir mantıklı açıklaması yok, oyun oynamayacağınızı varsayarak önerdim, aynı laptopun 64gb ram-2tb ssd’li versiyonu 100.000 TL.

Game Garaj Slayer R9T-5070TI C2 Amd Ryzen 9 9955HX 64GB Ram 2tb SSD RTX5070TI 16" Qhd IPS 300Hz Freedos Taşınabilir Bilgisayar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlamdır hocam son zamanların en trend markalarından, üzmez.
hocam bunların daha küçük ve hafif modelleri varmı ?

Ne alırsan al ama saçma sapan markalara bakma bile msi yada asus önceliğin olsun her şey kağıt üstündeki özellikler değil.

Oyun bilgisayarı tarafında yok bildiğim kadarıyla, bunlar canavar gibi oldukları için değiller.Macbook pro tercih edebilirsiniz yapacağınız işleri için yeterliyse.
hocam kullandığım programlar windowsta çalışıyıor

MSI Creator ve ASUS ProArt serilerinden kullanım alanlarınıza göre uygun özelliklerde bir model bakabilirsiniz.

Geri