Daha kaliteli,Sağından solundan ses gelmez, motor blokları daha iyi ve scooter üstüne çalışıyorlar uzun süredir. Bayilere gidebilir veya arıyabilirsin.Hocam almayı düşünüyorumda nasıl öğrenebilirim ve rks değilde neden bu motoru almalıyım?
kötü motor anahtarsız giriş yok ekran yok depo koltugun altında hava sogutmalı bide çöp sakın alma dostum beatrix al keyfine bakDaha kaliteli,Sağından solundan ses gelmez, motor blokları daha iyi ve scooter üstüne çalışıyorlar uzun süredir. Bayilere gidebilir veya arıyabilirsin.
bulunabiliyor.
Sym jet'e çöp diyip arora beatrix önermek ilginç. Arora'ya beş kuruş vermem. Çok duyuyoruz sağda solda abi her yerinden ses geliyor diyen. Teknolojisi euro 4 olanda daha geri euro 5 versiyonda ekran var. Hava soğutma kısmına gelirsek aroranın sıvı soğutma motoruna güveneceğime sym veya kymco ya güvenirim daha iyi 30 bin km joymax kullandık bakımlarını yaptırdıktan sonra hiçbir sıkıntı çıkarmadı.kötü motor anahtarsız giriş yok ekran yok depo koltugun altında hava sogutmalı bide çöp sakın alma dostum beatrix al keyfine bak
o motora o para verilmez sym kymco tamam kalite olarak iyiler ama o paraları hak etmiyorlar çok yetersizSym jet'e çöp diyip arora beatrix önermek ilginç. Arora'ya beş kuruş vermem. Çok duyuyoruz sağda solda abi her yerinden ses geliyor diyen. Teknolojisi euro 4 olanda daha geri euro 5 versiyonda ekran var. Hava soğutma kısmına gelirsek aroranın sıvı soğutma motoruna güveneceğime sym veya kymco ya güvenirim daha iyi 30 bin km joymax kullandık bakımlarını yaptırdıktan sonra hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
Hangi motor parasını hak ediyor ki. Piyasadaki hiçbir şey parasını hak etmiyor.o motora o para verilmez sym kymco tamam kalite olarak iyiler ama o paraları hak etmiyorlar çok yetersiz
ondaki özellikler onda olmadıgı için hak etmiyor olan varken olmayanı almak saçma olurHangi motor parasını hak ediyor ki. Piyasadaki hiçbir şey parasını hak etmiyor.
anahtarsız giriş zart zurt umrum da değil arora'ya 100 bin vermem bu benim görüşüm.ondaki özellikler onda olmadıgı için hak etmiyor olan varken olmayanı almak saçma olur