hocam şuan elimdeki motor arora 150cc motor ve bana çok sorun yaşattı sıfıra yakın olmasına rağmen o yüzden rks düşünüyorum şuan hondadan önerebileceğiniz var mı bu bütçede?arora beatrix daha iyi parca sıkıntısı yaşamak istemiyorsan honda yamaha alıcan çinde genelde sıkıntı oluyor
Kanuni seha 150 ve Beatrix harici önermem tercihim Beatrix olurhocam şuan elimdeki motor arora 150cc motor ve bana çok sorun yaşattı sıfıra yakın olmasına rağmen o yüzden rks düşünüyorum şuan hondadan önerebileceğiniz var mı bu bütçede?
sym jet 14 varken rks,kanuni,aroraya falan bakmam hocam 100 bin liraya. Ha o da yoksa kymco agility 125 bakarım.Rksden önerdiğim model nasıl
100 bine anca 7 senelik veya 70 bin km'de olanları mevcut nmax'in.NMAX VEYA PCX İKİNCİ EL NOLDU BİLMİYORUM TEMİZ BULUNURSA ALINABİLİR
MAŞALLAH BENDE PCX VAR O KADAR UÇTU MU YA FİYATLARsym jet 14 varken rks,kanuni,aroraya falan bakmam hocam 100 bin liraya. Ha o da yoksa kymco agility 125 bakarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 bine anca 7 senelik veya 70 bin km'de olanları mevcut nmax'in.
Honda, Yamaha bütün modelleri karaborsa hocam. Sadece 50 cc neo4 bulunuyor bayide gibi. En azından bizim bayide sadece o model var.MAŞALLAH BENDE PCX VAR O KADAR UÇTU MU YA FİYATLAR
Liste fiyatı. Emin değilim. Soruşturmak lazım.Dediğiniz sym model motor sıfır mi bulanabiliyor bu fiyata