uhh cidden fiyatlar almış başını gitmiş. normal araç fiyatlarını takip ediyorum ancak elektrikliyi bu kadar beklemiyordum. sanırım bu iş yatar hibritte bulamayız dimi ?Bunlara araba diyorsanız bahsettiğiniz rakama bunlar var. açıkcası ya hiç fiyatlardan haberiniz yok yada dalga geçiyorsunuz.Regal Raptor K5 Long 2500 W Elektrikli Motor 99.900 TL Mağazadan Satılık Sıfır Tokat - 1033018397
2022 0KM REGAL RAPTOR K5LONG ELEKTRİKLİ 3KİŞİLİK ÜCRETSİZ TESLİM - Satılık Sıfır elektrikli motorsikletler en uygun fiyatlar ile Türkiye' nin en büyük motosiklet ilan sitesi sahibinden.com' dawww.sahibinden.com
Bence üstüne koyabilirsin.uhh cidden fiyatlar almış başını gitmiş. normal araç fiyatlarını takip ediyorum ancak elektrikliyi bu kadar beklemiyordum. sanırım bu iş yatar hibritte bulamayız dimi ?
Hocam bence bunlarla rahat edemezsiniz tesla gibi araç lazım konfor için.Böyle bişeyde iş görür belki ama servisi nasıl pil kalitesi nasıl hiç bilmiyorum.
RKS M5 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık RKS M5 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bence de . 15 bin civarına Rks markasının elektrikli bisikleti vardı alınabilir bencebunun yerine 2 tane elektirikli bisiklet al kafan rahat olsun
tatil beldesinde evden merkeze alışveriş yapıp gelmek için kullanıcam sadece oyüzden çok para vermek istemedim.Bence de . 15 bin civarına Rks markasının elektrikli bisikleti vardı alınabilir bence
Eğer fazla uzak değil ise elektrikli bisiklet alabilirsiniz hocam.tatil beldesinde evden merkeze alışveriş yapıp gelmek için kullanıcam sadece oyüzden çok para vermek istemedim.
alışveriş yapıcam 5-10 poşet elektrikli bisiklet çok zor olur rampa felan 1-2 kere komşununkini denedim yumurtaları hep kırdım 4 poşetten fazlada alamadım çok zorlandım.Eğer fazla uzak değil ise elektrikli bisiklet alabilirsiniz hocam.