100-200 tl fare önerisi

Selam istediğim fare g102 veya g300s gibi değil böyle aşırı sade ve aşırı hafif bir fare istiyorum https://www.trendyol.com/everest/sm-215-usb-siyah-1-5m-usb-kablolu-mouse-p-3048825 bu fare varya tasarım olarak bunun gibi hafif olmasını ve sade olmasını isterim şimdiden teşekkürler <3
G102 lightsync kullanıyorum ayrıca hafif bir mouse başka mouse al ama pişman olursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g102 ile g203 aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum.

Bence var.
aynı isimleri farklı biri yurtdışı

biraz sade
bu mouse için sorunu var demiyorlarmiydi yada tavsiye edilmiyordu yoksa benmi karıştırdım

Selam istediğim fare g102 veya g300s gibi değil böyle aşırı sade ve aşırı hafif bir fare istiyorum https://www.trendyol.com/everest/sm-215-usb-siyah-1-5m-usb-kablolu-mouse-p-3048825 bu fare varya tasarım olarak bunun gibi hafif olmasını ve sade olmasını isterim şimdiden teşekkürler <3
niye bu kadar sade istiyorsun merak ettim rgb sevmediğin içinmi dışarıda falan kullanicagin içinmi

bu mouse için sorunu var demiyorlarmiydi yada tavsiye edilmiyordu yoksa benmi karıştırdım

niye bu kadar sade istiyorsun merak ettim RGB sevmediğin içinmi dışarıda falan kullanicagin içinmi
Ben kullanmıştım hissiyatı çok güzel. Ama hiç G203 Lightsync kullanmadığımdan bir şey diyemeyeceğim.

Ben kullanmıştım hissiyatı çok güzel. Ama hiç G203 Lightsync kullanmadığımdan bir şey diyemeyeceğim.
siparişte, gelsin görüşlerimi aktarırim bende merak ettim baya ovdukleri için umarım değer gerçi ben 129 Tl ye aldım her türlü değer herhalde .d

niye bu kadar sade istiyorsun merak ettim RGB sevmediğin içinmi dışarıda falan kullanicagin içinmi
Sade seviyorum sadece hoşuma gidiyor :) rgb olup olmaması sorun değil ama tutuş şeklinin düz olmasını istiyorum ayrıca hafif olunca çok rahat kaydırabilirim şu an farem ağır benim o yüzden zor oluyor bir tık

O mouse kesinlikle hafif değil.

Geri