Neler Yeni

100 bin tl bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
100k'ya sistem toplanıyorsa kendi fikrime göre asla hazır alınmamalı. O kadar para verdiğinde alabileceğin daha iyi anakart, ram ya da ssdler varken hazır sistemlerdekiler çok iyi olmuyor. Bu paraya toplanacak sistemin de tek amacı oyun olmayacaktır. Dolayısıyla 13900KS + RTX 4090'lı bir sistem toplanmalı.

Hasan344

80+ Gold

lumpsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Koçak
100k'ya sistem toplanıyorsa kendi fikrime göre asla hazır alınmamalı. O kadar para verdiğinde alabileceğin daha iyi anakart, ram ya da ssdler varken hazır sistemlerdekiler çok iyi olmuyor. Bu paraya toplanacak sistemin de tek amacı oyun olmayacaktır. Dolayısıyla 13900KS + RTX 4090'lı bir sistem toplanmalı.
Hazır sistemlerin üstüne upgrade etsem öyle olmaz mı

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan

lumpsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Koçak
Olabilir lakin daha pahalıya gelir çok yüksek ihtimalle ve uğraşmaya değmez.
Benim hazır sistem isteme nedenim parçalardan çok anlamıyorum o yüzden hazır sistem üzerine upgrade etmek daha basit geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hazır istersen attıklarım içinden çeşitli upgradeler ile alabilirsin yardımcı olurum onun içinde ya da toplama istersen en kaliteli sistemi de toplarız sıkıntı yok ama toplama olursa parçaları kendimiz rahatça seçebiliriz

lumpsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Koçak

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
Benim hazır sistem isteme nedenim parçalardan çok anlamıyorum o yüzden hazır sistem üzerine upgrade etmek daha basit geliyor
Ben bir Sistem toplayım.

Toplam: 87,431.87 TL ramler 2x16 şeklinde 32 gb istiyorsanız o setten 2 tane alın 4x16 şeklinde 64 gb olsun. Daha fazla araştırma yapılarak parçalarda oynama yapılabilir, diğer arkadaşlarda yorumlarını katabilirler.

lumpsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Koçak
Ben bir Sistem toplayım.

Toplam: 87,431.87 TL ramler 2x16 şeklinde 32 gb istiyorsanız o setten 2 tane alın 4x16 şeklinde 64 gb olsun. Daha fazla araştırma yapılarak parçalarda oynama yapılabilir, diğer arkadaşlarda yorumlarını katabilirler.
Kanka sana zahmet itopyadan veya güvenilir yerlerden toplar mısın?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
Sadece oyun için düşünüyorum.
Bunu şimdi gördüm de sırf oyun için bu kadar para yani ne diyeyim bu parayla güzel yatırımlar da yapılabilir mesela :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sana zahmet itopyadan veya güvenilir yerlerden toplar mısın?
Hepsi güvenilir. Sıkıntı olmaz. Bütün parçaları itopyadan almak istiyorsanız parça isimlerini aratın sepete ekleyin ve alın. Çok daha pahalıya gelecek.

lumpsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Koçak
Bunu şimdi gördüm de sırf oyun için bu kadar para yani ne diyeyim bu parayla güzel yatırımlar da yapılabilir mesela :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi güvenilir. Sıkıntı olmaz. Bütün parçaları itopyadan almak istiyorsanız parça isimlerini aratın sepete ekleyin ve alın. Çok daha pahalıya gelecek.
yani bana 4070ti da yetebilir aslında dediğiniz gibi sadece oyun için saçma galiba bu kadar yüksek sistem toplamak.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
yani bana 4070ti da yetebilir aslında dediğiniz gibi sadece oyun için saçma galiba bu kadar yüksek sistem toplamak.
Hcaom 10-20k'yı oyun almaya ayırabilirsiniz isterseniz. Malum fiyatlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sakın bak linke girmeden söyledim tek siteden toplanmaz toplama yapacaksan tek tek farklı siteden yapican böyle anlamsız pahalı ve dengesiz oluyor uğraşmak istemiyorum hazır alayım gelsin dersen gaming gen de attığım iki sistem arasından özelleştirme yaparak alabilirsin ya da ben sana 100 bin TL lik güzel bir sistem toplayayim sen bilirsin

Top Bottom