Neler Yeni

%100 de yüz işlemci kullanımı Far Cry 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Kc
Merhaba arkadaşlar,
i5 9400f
msi gtx 1660 OC Versiyonu
16gb Ram, kullanıyorum.

Ancak Far Cry 5 de diğer oyunlarda hiç olmadığı gibi GPU 98 99 kullanımındayken normali de böyle işlemci de 100% oluyor ve sadece bu oyunda oluyor.
Bu işlem PC'ye herhangi bir zarar verebilir mi? Cevaplarsanız sevinirim. High'da ve ya Ultra'da fark etmiyor 100 de 100 hep.(arada 90'a düşüp tekrar çıkıyor)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
normal oyun cüncel ve ağır bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Kc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinde 100de 100 iken, MSI Afterburnerda genelde yüzde 20-30 daha az oluyor hangısıne guvenmelıyım onuda bılmıyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu darboğaz normal değil. GTX 1660 Super ile darboğazsız kullanıyorum i5-9400f'i. Eğer bu darboğaz ekran kartının kullanımını düşürürse oyun performansın düşecektir. Ancak bileşenlerine bir zararı olmaz merak etme. Bua rada PC'ne virüs taraması yapmanı tavsiye ederim. CPU'nu bu denli yoran arka planda çalışan bir program değilse eğer virüs olabilir.

Görev yöneticisinde 100de 100 iken, MSI Afterburnerda genelde yüzde 20-30 daha az oluyor hangısıne guvenmelıyım onuda bılmıyorum.
Bu bahsettiğin işlemci mi ekran kartı mı? Bu arada afterburner'a güvenmelisin. Görev yöneticisi genellikle yanlış gösteriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Kc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu darboğaz normal değil. GTX 1660 Super ile darboğazsız kullanıyorum i5-9400f'i. Eğer bu darboğaz ekran kartının kullanımını düşürürse oyun performansın düşecektir. Ancak bileşenlerine bir zararı olmaz merak etme. Bua rada PC'ne virüs taraması yapmanı tavsiye ederim. CPU'nu bu denli yoran arka planda çalışan bir program değilse eğer virüs olabilir.

Bu bahsettiğin işlemci mi ekran kartı mı? Bu arada afterburner'a güvenmelisin. Görev yöneticisi genellikle yanlış gösteriyor.
Hocam güzel bildihin virüs programı var mı ben malwarebyte kullanıyorum ücretsiz. Düşünüyorum bir virüs taramasını

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam güzel bildihin virüs programı var mı ben malwarebyte kullanıyorum ücretsiz. Düşünüyorum bir virüs taramasını
Malwarebyts anti-malware koruması sağlar. Onu kullanın ancak ondan önemlisi kaspersky free tavsiye ederim. Buradan indirip kurabilirsiniz;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,554
Üyeler
162,706
Son üye
jakoblade07
Top Bottom