Metekr1905
80+
Hocam yüksek değerler almanız bence hiç normal değil sorun yaratacağını düşünüyorum.Merhaba Termal macun sürdüm ve işlemciğim 90 100° derece sorun yaratır mı i5 12400f rtx 4060 ti mtada bile bu fpsleri alıyorum
Bir de tereyağı döksün üstüne erirBal gibi hic bisey olmaz merak etme
Temassızlık, vardır tam oturtamamışsındır i5 12400f o kadar ısınmaz soğutucu takamamışsındırMerhaba Termal macun sürdüm ve işlemciğim 90 100° derece sorun yaratır mı i5 12400f rtx 4060 ti mtada bile bu fpsleri alıyorum
gpu değil cpu hocam birde daha ne olsun yakındır resette atar pc işlemci kendini kısabildiği kadar kısmışMerhaba Termal macun sürdüm ve işlemciğim 90 100° derece sorun yaratır mı i5 12400f rtx 4060 ti mtada bile bu fpsleri alıyorum
Termal macunu yeniden mi süriyimKesinlikle normal değil, büyük ihtimal yanlış sürdünüz.
Önce soğutucuyu sökün ve hem soğutucu hemde işlemci üzerindeki termal macunu temizleyin.
Ardından Ortasına Pirinç tanesi onun etrafına 4 tane nokta koyunuz. Soğutucunun tamamen oturduguna emin olunuz.
Stok fanın başları çok gevşedi ve tam oturmadı bi tık kule tipi soğutucu aldım o gelinceye kadar iadere etseTemassızlık, vardır tam oturtamamışsındır i5 12400f o kadar ısınmaz soğutucu takamamışsındır