yeniklavye
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
Defender tarama yapıyor işte.
bunun nedenini bende merak ediyorum windows 10 yuklu bende çoğu zaman bu şekılde oluyor pc cok kasıyor. 2 dk sonra düzelıyor sonrasında tekrar başlıyor, acaba hardisk mı arızalı dıye dusundum bende
aynı sorunu yaşıyorum yinede. ordaWindows 10 Home kullanmanızı öneririm. Windows 8 iyi değil.
teşekkürler 10 Pro kullanıyorumda Home geçsem bu sorun ortadan kalkarmı acaba , birde deffenderı kapatsak nasıl olurWindows 10 Home kullanmanızı öneririm. Windows 8 iyi değil.
diski kullanan her uygulamada %100 olması normal değil.Defender tarama yapıyor işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden Windows 8 kurdun ki? Bileşenlerin nedir?
Sorun sayılmaz o. Eğer çok rahatsız oluyorsan Defender'ı kapatabilirsin ancak önerdiğim bir durum değil.aynı sorunu yaşıyorum yinede. orda
Sadece defender de değil ki o bittkten sonra diğer şeyler de %100 kullanıyor diskiSorun sayılmaz o. Eğer çok rahatsız oluyorsan Defender'ı kapatabilirsin ancak önerdiğim bir durum değil.
bu soruna bi çözümünüz var mı?Bir de şey sıkınıtm var bir oyuna girdiğim zaman fan hızı normalden fps 120 alıyorum
fakat fan hızı artıyor ve fps 3 saniyeliğine 20 oluyor sonra tekrar 120 çıkıp fan hızı azalıyor neden olabilir bu?
HD Tune ile diski taratabilir misin?Sadece defender de değil ki o bittkten sonra diğer şeyler de %100 kullanıyor diski