3 gün bir yerde çalışıp gereken parayı kazanabilirsin.Bütçe yok.
Sen ver o zaman parayı madem 3 gün çalışınca kazanılıyor ? Şöyle gelip boş yorumlar yapmayın konudan uzaklaşırsanız sevinirim bunada cevap vermeyin konu kirlenmesin.3 gün bir yerde çalışıp gereken parayı kazanabilirsin.
Eğer çalışacak durumum yok 10 yaşındayım deseydin 300tl yi göz kırmaz verirdim. Sitem etmek daha boş bir yorum değil mi?Sen ver o zaman parayı madem 3 gün çalışınca kazanılıyor ? Şöyle gelip boş yorumlar yapmayın konudan uzaklaşırsanız sevinirim bunada cevap vermeyin konu kirlenmesin.
üç gün çalışmak isteseydi ssd önerisi isterdi değil mi adam nasıl çözülür diye sormuşEğer çalışacak durumum yok 10 yaşındayım deseydin 300tl yi göz kırmaz verirdim. Sitem etmek daha boş bir yorum değil mi?
Cevap verme demedim mi ? Param var zaten alıcak olsam alırdım ben nasıl çözülür demişim uzaklaş konudan.Eğer çalışacak durumum yok 10 yaşındayım deseydin 300tl yi göz kırmaz verirdim. Sitem etmek daha boş bir yorum değil mi?
Tamam hocam sağolun.sırasıyla yap işlemleri belki düzelebilir çarpı koyduğum yere basma sakın sondaki kutucukların hepsini işaretlemeyi de unutma (sistem dosyalarını temizle kutucuğu varsa işaretleme)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle