değer bütçen nedir ne monitör alıcaksınbütçem buna yetiyor 60 hz kullanıyorum almaya değermi
https://www.n11.com/urun/acer-k221q...aljkpLLdq7K0rsJe_7fV3akBhCGqyymhoCrAEQAvD_BwE Freesync 2300 tldeğer bütçen nedir ne monitör alıcaksın
100 FPS iyidir. İnsanlar 60 FPS görünce mutluluktan çıldırıyorlar. İsterseniz bir süre daha para biriktirip 144 HZ alın.bütçem buna yetiyor 60 hz kullanıyorum almaya değermi
alınır panelide sanırsam ıps
1.5 saat önce filan MSI 100 HZ vardı 2 bin tl ye artmış100 FPS iyidir. İnsanlar 60 FPS görünce mutluluktan çıldırıyorlar. İsterseniz bir süre daha para biriktirip 144 HZ alın.
Ama seçtiğiniz ürün de güzel, inceledim ve başarılı buldum.1.5 saat önce filan MSI 100 HZ vardı 2 bin TL ye artmış
Teşekkürler Hocam Yakın Zamanda Umarım AlıcamAma seçtiğiniz ürün de güzel, inceledim ve başarılı buldum.
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun inceleme konusu bekleriz.Teşekkürler Hocam Yakın Zamanda Umarım Alıcam
Epey'e göre VA panel ama sevgili forum yöneticileri epeyi saçma olarak kaynaktan saymadıkları için uyarmam hiçbir şeye yaramıyor.alınır panelide sanırsam ıps
epey'de hatalı kaynak çok ondandırEpey'e göre VA panel ama sevgili forum yöneticileri epeyi saçma olarak kaynaktan saymadıkları için uyarmam hiçbir şeye yaramıyor.
Hatalı kaynak çok olsa da Casper ve Acer gibi markaların monitör ürünleri global tarafta incelenmediği gibi teknik detayları da firmalar tarafından genelde paylaşılmıyor burada tüketici mağdur etmektense ve insanları boş hayallere sokmaktansa epey çok daha mantıklı. O ürün için epey VA diyor ise bu yüksek bir ihtimal maalesef.epey'de hatalı kaynak çok ondandır