Neler Yeni

100 MBit F/P internet

comnet vs gibirnet

• Oy kullanan toplam üye
    16

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hacı öylesin işte bize öneride bulunur musun hangisine geçelim?
F/P bakımından dediğim gibi pek seçenek yok. Ya gibir ya comnet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o deilde bu firmalar hayırdır ya bi anda 200+ fatura koydular ayıp valla
Comnet ve Gibirin 200 u aşması beklenmiyor. Comnet telegram grubunda tahmini olarak 160 170 bandında olacağı söyleniyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
F/P bakımından dediğim gibi pek seçenek yok. Ya gibir ya comnet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet ve Gibirin 200 u aşması beklenmiyor. Comnet telegram grubunda tahmini olarak 160 170 bandında olacağı söyleniyor.
comnet normalde kaç para

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Selamlar. Millenicom kullanıcısıyım ve taahhütüm bulunmamakta. 100 Mbit internet olarak hangi ISS en mantıklı sizce?
hocam bende bağlatıcaktım . 50 100 ucuza kaçma daha 2019 da kurulmş bir firmaya ne kadar güvenebilirsin. 50 lire fazla ver türknet al mis gib kullan.hizmetini hakediyro. gıbır ve comnet hakkında kötü yorum çok fazla

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
hocam bende bağlatıcaktım . 50 100 ucuza kaçma daha 2019 da kurulmş bir firmaya ne kadar güvenebilirsin. 50 lire fazla ver türknet al mis gib kullan.hizmetini hakediyro. gıbır ve comnet hakkında kötü yorum çok fazla
Hocam şurada alt tarafı 69 mbit destekliyor benim bölge. Fazla vermeye gerek yok ki memnun olan sayısı da çok fazla gibi

Hocam şurada alt tarafı 69 mbit destekliyor benim bölge. Fazla vermeye gerek yok ki memnun olan sayısı da çok fazla gibi
aynısı hocam benimkide 69mb detekliyor. gıbırnet bağlatıcaktım bende. tam bağlatıcam bakıyorum bir sürü kötü yorum düşüyor önüme. geçen haftalarda int kesintisi olmuş bir çok bölgede vs. müşteri hizmetleri sanki mahalle esnafı gibi konuşuyor. valla bilemiyorum hocam. altyapın güzelse al en kötü değiştriirsin ama ben durmadan değiştirmeye üşendiğimden geçmedim. Ve o geçiş işlemi nasıl oluyor bilmiyorum ondan.

Top Bottom