100 Mbps internet için kablo önerisi

Reaksiyon skoru
2
Ben böyle çok yüksek fiyatlara kablo satın almak istemiyorum 71 Mbps altyapıda 100 Mbps tarife kulanuyorum bina içi hattımı yeniliyeceğim bana 300 TL civarı telefon kablosu önerir misiniz?

Ben böyle çok yüksek fiyatlara kablo satın almak istemiyorum 71 Mbps altyapıda 100 Mbps tarife kulanuyorum bina içi hattımı yeniliyeceğim bana 300 TL civarı telefon kablosu önerir misiniz?
İstersen Cat6 23 awg kablo al iki ucunada rj11 çaktırıp kabloyu öyle çek daha sağlam olur.

İstersen Cat6 23 awg kablo al iki ucunada rj11 çaktırıp kabloyu öyle çek daha sağlam olur.
cat 6 ile fln uğraşmak istemiyorum direk bina ankastresinden daire telefon pirizine gelen eski telefon kablosunu önerebileceğiniz ucun güzel bir kabloyla yenilemek istiyorum cat 6 cat 5 alsam zaten telekomun binaya cektiği kablo dandik

cat 6 ile fln uğraşmak istemiyorum direk bina ankastresinden daire telefon pirizine gelen eski telefon kablosunu önerebileceğiniz ucun güzel bir kabloyla yenilemek istiyorum cat 6 cat 5 alsam zaten telekomun binaya cektiği kablo dandik
Hepsi aynı zaten hocam hangisi ucuzsa onu al pek sağlam değiller.

cca ne demek hocam.
Copper Coated Aluminum. Bakır kaplı alüminyum anlamına geliyor. Yani bakır kablodan bahsediliyor. Benzer bir durumu yaşamıştım. Ben CAT6 kullanıyordum. Bütçenizi bilmiyorum ancak kafanızdaki gibi uçuk bir fiyatı yok. İlla alternatif gerekiyorsa kablonuzun kalın olması yeterli olur. Ezilip büzülmesin.

hocalar bu kablo iyi midir?

Ekler

• 1720741829508.png
    1720741829508.png
    334.6 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995