nousfurkan
80+ Bronze
Soru başlıkta ki gibi 100 şınav çekmek kaç kalori yaktırır?
merak ettim ben giriyim konuya 80 kiloya oran kaç olur ?Kaç kg sin 60 kg birinin şınavı ile 100kg birinin şınavı farklıdır
Kalori yakmak için kardio öneririm kardiolar genllikle bacak ile bazende sırt ile yapılır kalori yakmak istiyorsan büyük kas guruplarına odaklan 1 dk boyunca şınav çekersen 11 kalori yakmış olursunmerak ettim ben giriyim konuya 80 kiloya oran kaç olur ?
Ben olabildiğince az yakmak istiyorum kilo almak amacımKalori yakmak için kardio öneririm kardiolar genllikle bacak ile bazende sırt ile yapılır kalori yakmak istiyorsan büyük kas guruplarına odaklan 1 dk boyunca şınav çekersen 11 kalori yakmış olursun
Bilgilendirme 1 kilo = 7200 kaloriKalori yakmak için kardio öneririm kardiolar genllikle bacak ile bazende sırt ile yapılır kalori yakmak istiyorsan büyük kas guruplarına odaklan 1 dk boyunca şınav çekersen 11 kalori yakmış olursun
Kalori yakmak için çok aşırıya kaçmamak şartıyla HIIT kardiyo yapabilirsin 1 ayda istediğin sonucu alırsın.Soru başlıkta ki gibi 100 şınav çekmek kaç kalori yaktırır?
Kilo almak istiyorsan neden yakıyorsun agarlık çalışsana (ağarlıkta da kalori yakılır ama kas hasarı daah yüksek olur ve beslenme ile kilo alırsın)Ben olabildiğince az yakmak istiyorum kilo almak amacım
Ağırlık çalışmak için ağırlık almam lazım kalori ne kadar yaktırır diye sormam kalori yakmak istediğim anlamina gelmez kendi ağırlığımla çalışmak istediğim için sordum teşekkürlerKilo almak istiyorsan neden yakıyorsun agarlık çalışsana (ağarlıkta da kalori yakılır ama kas hasarı daah yüksek olur ve beslenme ile kilo alırsın)