Tanesi 50 tlydi yaniBütçenin biraz üstü ama kur sağolsun geçen sene abim 2 tane almıştı 100 liraya bundan gayet memnunumSNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçenin biraz üstü ama kur sağolsun geçen sene abim 2 tane almıştı 100 liraya bundan gayet memnunumSNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanesi 50 tlydi yanit
titreşim varmı oyunlarda bi sıkıntı oldumuBütçenin biraz üstü ama kur sağolsun geçen sene abim 2 tane almıştı 100 liraya bundan gayet memnunumSNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanesi 50 tlydi yani
Hiç düşünmeden büyük boy xrades padleri öneririm kendim kullanıyorum 75 tl gibi bir fiyatı var isterseniz link atarım100 TL altı gamepad önerisi lütfen yardımcı olun .
olurHiç düşünmeden büyük boy xrades padleri öneririm kendim kullanıyorum 75 TL gibi bir fiyatı var isterseniz link atarım
Mousepad demiyor, gamepad diyor.Hiç düşünmeden büyük boy xrades padleri öneririm kendim kullanıyorum 75 TL gibi bir fiyatı var isterseniz link atarım
lan fakirin yüzü gülür mü :VMousepad demiyor, gamepad diyor.
malesef hiç gamepadim olmadı ben cs kölesiyimsen bir şey önerirmisin
Bende mousepad arıyorum bu aralar o yüzden girdim konuya meğerse gamepad öneri konusuymuşlan fakirin yüzü gülür mü :V
Önerdiğim mousepad i alabilirsin ben aldım gayet iyiBende mousepad arıyorum bu aralar o yüzden girdim konuya meğerse gamepad öneri konusuymuş
Sıcaklar kafa bırakmıyor ya.
Baktım da klavye ve mouse'umu koyduğum yer için en fazla 50x30 boyutunda olması lazım, 70cm uzunluk şuan kullandığım masa için biraz fazla.Önerdiğim mousepad i alabilirsin ben aldım gayet iyi