platform farkeder mi?Merhaba,100 TL altı PC oyunu önerebilir misiniz bütçe maksimum 110-115e çıkabilir şimdiden teşekkürler.
Epicten al alacaksan, steame boşa dolar verme.Merhaba,100 TL altı PC oyunu önerebilir misiniz bütçe maksimum 110-115e çıkabilir şimdiden teşekkürler.
Fark etmezplatform farkeder mi?
Oyun öneriniz var mıdır?Epicten al alacaksan, steame boşa dolar verme.
Teşekkürler başka öneriniz var mıdırŞu an fiyatları bilmiyorum ama indirim zamanı o paraya, Dead Celcs ve 3 büyük DLC'si + Metro serisinin tüm oyunları + Batman Arkham Serisi + Alan Wake ve bular gibi indirim dönemi klasikleri ucuz oyunlardan bir sepet yapabilirsiniz. Epic Games tabii ki de.
Hocam Epic Games'de Rainbow Six Siege en düşük fiyatı kaç olur bi tahmininiz var mı?Şu an fiyatları bilmiyorum ama indirim zamanı o paraya, Dead Celcs ve 3 büyük DLC'si + Metro serisinin tüm oyunları + Batman Arkham Serisi + Alan Wake ve bular gibi indirim dönemi klasikleri ucuz oyunlardan bir sepet yapabilirsiniz. Epic Games tabii ki de.
Düz versiyon geçen indirim dönemi 80 tl falandı. 164 e alınabilir.Hocam Epic Games'de Rainbow Six Siege en düşük fiyatı kaç olur bi tahmininiz var mı?
DÜZENLEME: Şu anda Deluxe Edition 164 TL'ye düşmüş alınır mı?
Teşekkür ederim hocam. Şimdi almayı düşünüyorum.Düz versiyon geçen indirim dönemi 80 tl falandı. 164 e alınabilir.
Teşekkürler hocamYakuza 0 indirimde 60 TL oluyor bir oyunda görebileceğin en iyi hikaye üstü yok