forum.donanimarsivi.com
bu mouse u biliyorum aklımın bir kenarında sensör bakımından baya iyiymiş ama 150 tl ye çıkabilirmıyım onu bilemiyorum![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com
Çıkamazsanız Legion M300 alın.bu mouse u biliyorum aklımın bir kenarında sensör bakımından baya iyiymiş ama 150 TL ye çıkabilirmıyım onu bilemiyorum
Malzeme kalitesi kötü, sensörü hakkında bilgi bulamadım. Legion M300 varken tercih etmezdim.@TECHNO @epica59
![]()
Rampage SMX-R85 Beyaz Oyuncu Mouse Fiyatları
Rampage SMX-R85 Beyaz Oyuncu Mouse modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Rampage SMX-R85 Beyaz Oyuncu Mouse modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.www.cimri.com
peki bu nasıldır
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.