mustaga64600
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Bütçe
- 100
En fazla 100 TL verebilirim. Öneeileriniz nedir. Oyun oynayacağım.
Bugün şokta 80 tl idi alamadım, şu an alırsam enayi hissederim kendimi :d
sen gene az kaçırmışsın zamanında Arctis 5 i 400 liradan Rival 600 ü 350 liradan kaçıran insanımBugün şokta 80 TL idi alamadım, şu an alırsam enayi hissederim kendimi :d
Üzüldüm kanka senin adınasen gene az kaçırmışsın zamanında Arctis 5 i 400 liradan Rival 600 ü 350 liradan kaçıran insanım
valla bende nasıl bir kafayla almadım diye hala düşünür dururum ama klavye alsan çokda zarara girmiyorsunÜzüldüm kanka senin adına
Başka önerin var mı?valla bende nasıl bir kafayla almadım diye hala düşünür dururum ama klavye alsan çokda zarara girmiyorsun
buna bir bak derimBaşka önerin var mı?
forum.donanimarsivi.com
Gördüm bunu da, yazılar şeffaf değil yani karanlıkta gözükmez ve silinir diye düşünüyorum. Benim aradığım membrane, şeffaf tuşlu geceleri gözükmesi için, laptop klavye veya mekanik klavye görünümlü fark etmiyor.buna bir bak derim
İnceleme - GameGaraj'da Satılan Oyuncu Klavyesi (Gamenote KB487L) İncelemesi
Selamlar çok değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Sizlerle beraber bugün bakacağımız ürün : HAVİT GAMENOTE KB487L KABLOLU RGB GAMİNG KLAVYE Çok fazla vaktinizi...forum.donanimarsivi.com
Rampage Handy ama markayı veya klavyeyi kötüleyen illa olacaktırGördüm bunu da, yazılar şeffaf değil yani karanlıkta gözükmez ve silinir diye düşünüyorum. Benim aradığım membrane, şeffaf tuşlu geceleri gözükmesi için, laptop klavye veya mekanik klavye görünümlü fark etmiyor.