Hoşuma giden coinler bulursam alayım bakayım karışık çerez gibi 15-20 tldenBurada kimsenin sana yatırım tavsiyesi vereceğini sanmıyorum dostum.
Ben olsam RVN alırdım. YTD
Alamazsın ki en az 10Usdt yatirman lazim...Hoşuma giden coinler bulursam alayım bakayım karışık çerez gibi 15-20 tlden
Mexc borsasında 5Usdt lik alabilir.9 dolari napican la zaten minimum alis miktari cogu seyde 10 dolar ustu
Kanki sende biseyler diyonda tavsiyem falan diyon sonra tavsiye değildir diyonAlamazsın ki en az 10Usdt yatirman lazim...
Ama sana tavsiyem Mexc Borsanından Pitbull (Pit) token almaktadır Gateio borsasında (Bilmeyen yok galiba) islem hacmi olrk Eth Bitcoini gecerek en fazla islem hacmine sahib coin Pit Coin Gateio da...
Bu ileride diger borsalaeda listelenirse 2X 100X yapar yani...
YTD
100 Liram var böyle yılbaşına kadar falan bunu 300-400-500-600-700 lira civarına nasıl çıkartabilirim coin falan alsam mesela? Önerileriniz varmı?
E sonuçta değil bide bu kripto paralar şuan yatırım olarak geçmiyor vergilendirme vb yok o yüzden ytd yazmasan bile dava açılamazKanki sende biseyler diyonda tavsiyem falan diyon sonra tavsiye değildir diyon