YiğitAysul
80+ Silver
Tam ben dee kutuyu soracaktım bence gelmesi lazım önceki aldıklarımda vardı
100.yıldaki bütün gelişmeler var üzerindetogg koymuşlar lan paraya şakamı bu
Hala kargoya verilmedi , sorduğumda da ise üretim aşamasında deniyor size geldi mihocam 12 gün oldu hala bi hareket yok. ne zaman gelir ?
gelmedi hocam. sipariş alındı yazıyor hala..Hala kargoya verilmedi , sorduğumda da ise üretim aşamasında deniyor size geldi mi
Ben de iki keş mesaj attım ürün on sipariş ürünüdür üretim aşamasındadır diyor , ne saçma iş yapıyorlar madem ön sipariş yaz oraya parasını alıp öyle üretiyorlargelmedi hocam. sipariş alındı yazıyor hala..
ya kargosunu bile alıcıya yazan bi kurum işte ne bekliyoruz ki? 5k para vermişim kargoyu ben ödüyorum, parayı koyacak kutu bile yok. ürünün tarihi bi değeri olmasa direkt iptal edeceğim.Ben de iki keş mesaj attım ürün on sipariş ürünüdür üretim aşamasındadır diyor , ne saçma iş yapıyorlar madem ön sipariş yaz oraya parasını alıp öyle üretiyorlar
Aynen öyle birkaç kez daha hayıra para almıştım ama bunun kadar sıkıntı çıkmadıya kargosunu bile alıcıya yazan bi kurum işte ne bekliyoruz ki? 5k para vermişim kargoyu ben ödüyorum, parayı koyacak kutu bile yok. ürünün tarihi bi değeri olmasa direkt iptal edeceğim.
bronz alanların eline ulaşmış. 10 güne kargolarlar diye düşünüyorum. ürüne kutu yapsalar keşke direkt alırım. ürünü koyacak yer yok şaka gibi. 7 cm çapı varAynen öyle birkaç kez daha hayıra para almıştım ama bunun kadar sıkıntı çıkmadı
atam,reise bakıyor reis bize bakıyor .dAlıntıyı görüntüle
Atam parada bile ters ters bakmış.
bu arada kutu da çıkarmışlar da millet kutuları alıp sahibindene koymuş.bronz alanların eline ulaşmış. 10 güne kargolarlar diye düşünüyorum. ürüne kutu yapsalar keşke direkt alırım. ürünü koyacak yer yok şaka gibi. 7 cm çapı var