birgaripoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 1200
Arkadaşlar bi mouse buluyorum güzel diyen kötü diyen var benim kafam karıştı, bütçeye uygun 1000 1200 en fazla bana mouse önerebilir misiniz
SteelSeries Rival 3 var. Fiyatına göre özellikleri vb iyi. Ağırlığı da güzel.Arkadaşlar bi mouse buluyorum güzel diyen kötü diyen var benim kafam karıştı, bütçeye uygun 1000 1200 en fazla bana mouse önerebilir misiniz
EskiSteelSeries Rival 3 var. Fiyatına göre özellikleri vb iyi. Ağırlığı da güzel.
Bu paralara baktığımızda neredeyse hepsi eski. Claw's desem linç yerim
Eski olsa ne yazar bu adam sanki e-sporcu mu olacak en iyisine mi ihtiyacı var?
SteelSeries rival3 önermeyin abi kronik sıkıntısı olan bir mouse bende wireless vardı sensör durduk yere çalışmayı durdurdu anlamadım biraz araştırdığımda ise birsürü sorununun olduğunu gördüm destekten yazdım fakat çare bulamadılar.SteelSeries Rival 3 var. Fiyatına göre özellikleri vb iyi. Ağırlığı da güzel.
Peki bu nasıl? https://app.hb.biz/ZaupP9mA93MmSteelSeries rival3 önermeyin abi kronik sıkıntısı olan bir mouse bende wireless vardı sensör durduk yere çalışmayı durdurdu anlamadım biraz araştırdığımda ise birsürü sorununun olduğunu gördüm destekten yazdım fakat çare bulamadılar.
Ajazz 159 Pro varsa kesinlikle alsın. 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.Fury level z1 yada temudan ajazz 159 pro al geç
ya bende bitane buluyorum mouse ama illa 1 2 tane şu sıkıntısı var yok şu var g503 fln fistan alınmaz denilince kafa gidiyo benim yoksa takmadan alınca sıkıntı çıkacak diye uğraşmak istemiyorum. Beni bayağı götürsün dayanıklı olsun öyle fps oyunları aşırı oynamıyorum fakat co op oyunlar oynuyorum valorant da oynuyorum gamer değilim kısacasıEski olsa ne yazar bu adam sanki e-sporcu mu olacak en iyisine mi ihtiyacı var?
Şunlara dikkat etsen yeter
- Tasarımı tutuş şekline uyuyor mu?
- Tasarımı, görüntüsü senin hoşuna gidiyor mu?
- Ağırlığı senin beğenine göre mi?
- Sensörü senin günlük kullanımında sorun çıkaracak mı?
- Dayanıklı mı?
Mesela ben 1-1.5 senedir G203 kullanıyorum ve gayet memnunum alırken bu forumdaki ahmak ahmak üzümün çöpü var yenmez çekirdeğinden hayır gelmez muhabbeti yapanları dinlemedim ve aldım. Eğer sen çok profesyonel bir e-sporcu değilsen, hayatını bunu adamayacaksan yukardaki dediğim kriterlere bakarak bi mouse seçebilirsin. Sensörler arasındaki fark gerçekten minimal 4000-5000 tllik mouse da deneyimledim 500 liralık mouse da deneyimledim elbette ki arada farklar var ama senin günlük hayatında of ya bu ne böyle keşke 4000 tl doğrulsaydım diyeceğin kadar fark olmuyor o yuzden keyfine bak.
berbatSteelSeries Rival 3 var. Fiyatına göre özellikleri vb iyi. Ağırlığı da güzel.
Her markada şikayet var.ya bende bitane buluyorum mouse ama illa 1 2 tane şu sıkıntısı var yok şu var g503 fln fistan alınmaz denilince kafa gidiyo benim yoksa takmadan alınca sıkıntı çıkacak diye uğraşmak istemiyorum. Beni bayağı götürsün dayanıklı olsun öyle fps oyunları aşırı oynamıyorum fakat co op oyunlar oynuyorum valorant da oynuyorum gamer değilim kısacası
Kablolu Rival 3 kullanıyorum tam 1 yıldır. Wireless olanı baya sorunlu olsada kablolu olana dair herhangi bir şikayet yokSteelSeries rival3 önermeyin abi kronik sıkıntısı olan bir mouse bende wireless vardı sensör durduk yere çalışmayı durdurdu anlamadım biraz araştırdığımda ise birsürü sorununun olduğunu gördüm destekten yazdım fakat çare bulamadılar.