I IdrisLol 80+ Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hacı İdris Karahan Bugün, 21:29 #1 1500 liraya kadar çıkabilecek bi bütçem var yayın yapmayı düşünüyorum ne mikrofon önerebilirsiniz
M morminder 80+ Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 60 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim zzz Bugün, 21:30 #2 itopyadan fifine bak Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:30 akakçeyede bak fifine iyidir ama mikrofonda
itopyadan fifine bak Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:30 akakçeyede bak fifine iyidir ama mikrofonda
A AWB794 80+ Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Çetin Özgür Bugün, 21:33 #3 Maono DGM20 GamerWave Condenser USB Gaming RGB Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba En İyi Maono DGM20 GamerWave Condenser USB Gaming RGB Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla! www.sescibaba.com
Maono DGM20 GamerWave Condenser USB Gaming RGB Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba En İyi Maono DGM20 GamerWave Condenser USB Gaming RGB Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla! www.sescibaba.com
I IdrisLol 80+ Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hacı İdris Karahan Bugün, 21:51 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 morminder yazmış: itopyadan fifine bak Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:30 akakçeyede bak fifine iyidir ama mikrofonda Devamı için tıklayın... ordan fifine a6v alıcaktım 1200 liraydı zam yapmışlar şuan o parada mikrofon göremedim itopyada
morminder yazmış: itopyadan fifine bak Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:30 akakçeyede bak fifine iyidir ama mikrofonda Devamı için tıklayın... ordan fifine a6v alıcaktım 1200 liraydı zam yapmışlar şuan o parada mikrofon göremedim itopyada