Bütçem Max 1700 olur. Redragon k617 var aklımda iyi midir
Bunun harici bakma hocam yapıştır geçDAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
ben alana kadar herkes aula öneriyordu aldığım günden beri bir kişi bile aula önermedi...Bunun harici bakma hocam yapıştır geç
Bi anlamı yok şuan aula kullanıyorum ama 2k vermem şahsen bu klavyeyeben alana kadar herkes aula öneriyordu aldığım günden beri bir kişi bile aula önermedi...
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
benimde aklımda bu klavye var kullanan oldumuBunun harici bakma hocam yapıştır geç
Dareu iyi markadır şahsen 800'e aula almamış olsam ilk alacağım klavye bu olur beyaz kasası olsa yedek olarak bile alırdımbenimde aklımda bu klavye var kullanan oldumu
aula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettilerDareu iyi markadır şahsen 800'e aula almamış olsam ilk alacağım klavye bu olur beyaz kasası olsa yedek olarak bile alırdım
çok fark yaratacağını zannetmiyorum dareu deneyimlemedim arada switch farkı vardır belki seslerine bakmak gerekiraula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettiler
Aulanın kasası daha iyi ama ek 75 proda kötü degilaula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettiler
çok fark yaratacağını zannetmiyorum dareu deneyimlemedim arada switch farkı vardır belki seslerine bakmak gerekir
klavye yurtdışından mı geliyor 30 euro sınırını geçiyor cunkuAulanın kasası daha iyi ama ek 75 proda kötü degil
ben verdim mavi pudding keycaps+beyaz aulaya 2k saydım hakediyor sanki yaBi anlamı yok şuan aula kullanıyorum ama 2k vermem şahsen bu klavyeye
Trklavye yurtdışından mı geliyor 30 euro sınırını geçiyor cunku