- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun harici bakma hocam yapıştır gec
Connectgameyle alakalı bir problem olurmu ürün sıkıntılı gelirse iade süreci sıkıntılı oluyormuş galibaBunun harici bakma hocam yapıştır geç![]()
Bunun harici bakma hocam yapıştır gec
Connectgameyle alakalı bir problem olurmu ürün sıkıntılı gelirse iade süreci sıkıntılı oluyormuş galibaBunun harici bakma hocam yapıştır geç![]()
ben de konu açtım , bakar mısınız ? connect game güvenilir değil miConnectgameyle alakalı bir problem olurmu ürün sıkıntılı gelirse iade süreci sıkıntılı oluyormuş galiba
Hocam yakın zamanda bir arkadaş dareu ek871gtr almıştı. Bataryası bozuk çıkınca iade edip ek75 pro almış. Gayet memnundu, bir sorun yok dedi.ben de konu açtım , bakar mısınız ? connect game güvenilir değil mi![]()
Teşekkür ederim , çok olumsuz konu ve yorum gördüm. O siteden almayacağım.Hocam yakın zamanda bir arkadaş dareu ek871gtr almıştı. Bataryası bozuk çıkınca iade edip ek75 pro almış. Gayet memnundu, bir sorun yok dedi.
Kendim de zamanında dareu marka mouse aldım o siteden ve bir sorun çıkmadı. Hala kullanmaktayım.
gamepower ürünü almak istemiyorum , sağolGeçen hafta 1170tl olarak aldık kardeşime memnunuz.