sarı siteden alsanıza hocam ben ordan aldım 3 adet almış bi arkadaş vardı sıfır jelatınli satıyordu halende vardır satan hatta belki fiyatlarda düşmüştüraula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettiler![]()
sarı siteden alsanıza hocam ben ordan aldım 3 adet almış bi arkadaş vardı sıfır jelatınli satıyordu halende vardır satan hatta belki fiyatlarda düşmüştüraula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettiler![]()
Yok ya benim gözümde etmiyor vallaben verdim mavi pudding keycaps+beyaz aulaya 2k saydım hakediyor sanki ya
banada 1500e geldi zaten 500den aşşa keycaps yok hocamYok ya benim gözümde etmiyor valla8-10 adet satmışımdır 1600-1900 arası sattığın paraya alır mısın desen 1600'den fazla vermem şahsen
verdiğim 2k ihtiyacım olan bir para değildi yokluğunu hissetmediğim için kötü hissettirmedi acıkcasıbanada 1500e geldi zaten 500den aşşa keycaps yok hocam
hocam hepsi minimum 2k 1.5 civarı olsa alırımsarı siteden alsanıza hocam ben ordan aldım 3 adet almış bi arkadaş vardı sıfır jelatınli satıyordu halende vardır satan hatta belki fiyatlarda düşmüştür
şimdi girdim 1800e satan var güzel bi pazarlık tatlı dille 1.500e kapatılırhocam hepsi minimum 2k 1.5 civarı olsa alırım
fiyatın ineceğini sanmıyorum hocam hepsi son fiyat diyor insede 1500e kadar inmez büyük ihtimalşimdi girdim 1800e satan var güzel bi pazarlık tatlı dille 1.500e kapatılır
Ek daha iyi bu rgb degil hemde batarya leşfiyatın ineceğini sanmıyorum hocam hepsi son fiyat diyor insede 1500e kadar inmez büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onun yerine dareu düşünüyorum suan
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
bu mu daha iyi dareu ek75 pro mu
@hamburkus
@Gurkanpiro
peki hocam diğer akkolar? 2100 2200 civarı 3 4 tane akko varEk daha iyi bu rgb degil hemde batarya leş
30 serisi pek önerilmiyor 50 serisi alırsanız ancapeki hocam diğer akkolar? 2100 2200 civarı 3 4 tane akko var
dareyu batarya farkı var en önemli biri 500 mah biri 3.750 mAhfiyatın ineceğini sanmıyorum hocam hepsi son fiyat diyor insede 1500e kadar inmez büyük ihtimal
onun yerine dareu düşünüyorum suan
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
bu mu daha iyi dareu ek75 pro mu
@hamburkus
@Gurkanpiro
Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım , düz internet kafe siyah kablolu klavye kullandım.![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Arkana bakma al geç sadeceBu tarz klavyeler hiç kullanmadım , düz internet kafe siyah kablolu klavye kullandım.
Wireless + içinden dongle çıkan ve tuşları sessiz midir bu klavye ? max bu bütçede arıyorum da
sessiz ve dediğim gibi dongle ile çalışıyor değil mi ? bluetooth falan olmasın anakartta yok zaten.Arkana bakma al geç sadece