1000 1500 TL arası mekanik klavye önerisi

aula mı daha iyi dareu mu bende aula sipariş etmiştim aras kargo sağolsun gelmedi iade ettiler 😄
sarı siteden alsanıza hocam ben ordan aldım 3 adet almış bi arkadaş vardı sıfır jelatınli satıyordu halende vardır satan hatta belki fiyatlarda düşmüştür

ben verdim mavi pudding keycaps+beyaz aulaya 2k saydım hakediyor sanki ya
Yok ya benim gözümde etmiyor valla :D 8-10 adet satmışımdır 1600-1900 arası sattığın paraya alır mısın desen 1600'den fazla vermem şahsen

Yok ya benim gözümde etmiyor valla :D 8-10 adet satmışımdır 1600-1900 arası sattığın paraya alır mısın desen 1600'den fazla vermem şahsen
banada 1500e geldi zaten 500den aşşa keycaps yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada 1500e geldi zaten 500den aşşa keycaps yok hocam
verdiğim 2k ihtiyacım olan bir para değildi yokluğunu hissetmediğim için kötü hissettirmedi acıkcası

şimdi girdim 1800e satan var güzel bi pazarlık tatlı dille 1.500e kapatılır
fiyatın ineceğini sanmıyorum hocam hepsi son fiyat diyor insede 1500e kadar inmez büyük ihtimal

onun yerine dareu düşünüyorum suan

bu mu daha iyi dareu ek75 pro mu
@hamburkus
@Gurkanpiro

Son düzenleme:
fiyatın ineceğini sanmıyorum hocam hepsi son fiyat diyor insede 1500e kadar inmez büyük ihtimal

@hamburkus
@Gurkanpiro
Ek daha iyi bu rgb degil hemde batarya leş

@hamburkus
@Gurkanpiro
dareyu batarya farkı var en önemli biri 500 mah biri 3.750 mAh

Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım , düz internet kafe siyah kablolu klavye kullandım.
Wireless + içinden dongle çıkan ve tuşları sessiz midir bu klavye ? max bu bütçede arıyorum da

Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım , düz internet kafe siyah kablolu klavye kullandım.
Wireless + içinden dongle çıkan ve tuşları sessiz midir bu klavye ? max bu bütçede arıyorum da
Arkana bakma al geç sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Valo , cs2 , pubg , rainbow six seige vb. oyunlar için kullanılacak. Tek endişem klavyeler çok küçük ve tüm harfler yok.
Tüm harflerin olduğu var mı ? yoksa bu tarz modeller daha mı iyi hız açısından. Çok seri yazabileceğim tuşları basabileceğim sessiz bir şey lazım

Arkana bakma al geç sadece
sessiz ve dediğim gibi dongle ile çalışıyor değil mi ? bluetooth falan olmasın anakartta yok zaten.
şarjı ne kadar dayanıyor ve şu an indirim mi var ? başka satan site yok mu 2 tane var sadece

Connect game güvenilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,879
Üyeler
185,185
Son üye
sfkulusoy1
Geri