Merhaba, herkese iyi forumlar. Telefon için Bluetoothlu bir kulaklık almak istiyorum, kulaküstü olursa çok iyi olur. Öğrenciyim ve yksye hazırlanıyorum kütüphanede dışarıya sesin çıkmayacağı güzel bir kulaklık istiyorum (zaten ders dinlerken sesin dışarı çıkacağını sanmıyorum fakat insanları rahatsız etmek istemem.). Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve genelde sürekli müzik dinliyorum o yüzden ses kalitesi iyi olursa iyi olur yani. Dersim sabah başlıyor, okuldan sonra kütüphaneye gidiyorum akşamüstüne doğru evde oluyorum şarjıda iyi giderse iyi olur. Genel olarak beklentilerim böyle pek düzgün yazamamış olabilirim kusura bakmayın. Not olarak belirtmek istedim sıfır olması çok önemli değil ikinci el de alabilirim sorun olmaz. Bütçem 1000-1500 arası.
Yazmayı unutmuşum kütüphanede priz falan var o yüzden şarj pek sorun olmayabilir ama ders çalışırken bir anda gitsin istemem. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazmayı unutmuşum kütüphanede priz falan var o yüzden şarj pek sorun olmayabilir ama ders çalışırken bir anda gitsin istemem. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: