Neler Yeni

1000-1600 arası Gamepad Önerisi

Loki_0

80+
İyi forumlar. Şu an iyzico indirimi olduğu için gamepad almak istiyorum. İyzico indiriminin geçerli olduğu sitelerde belirttiğim bütçede bildiğiniz iyi bir gamepad var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece bunları bulabildim. Fiyatına göre iyi ürünler midir?

Son düzenleme:

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
bugra
onlar nasıl bilmiyorum da ben bunu kullanıyorum 1 yıldır hiçbir sorununu görmedim şarjı da baya gidiyor. görüntüsü baya hoş, çok göze batmayacak bi deadzone var (o deadzone ile ets2 de tır sürebiliyorum). yön düğmeleri değişebiliyor.

novain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sam
Pusat Clutch ergonomi ve ek özellikler açısından iyi ancak tetik ve analog hassasiyeti fiyatına göre çok kötü. Bu bütçelere hall effectli gamepadlerden bakılmalı.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bedirhan Güllü
Evet hocam bende kullandım o ürünü. Sonra kardeşime verdim, aynısından tekrar alacaktım ama fantech indirimlerle 1k civarına geldiği için biraz düşündüm de pek aklıma yatmadı.
fantech indirimlerle 1k ise al geç hocam o zaman bence

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Yiğit Yenigün
Evet hocam bende kullandım o ürünü. Sonra kardeşime verdim, aynısından tekrar alacaktım ama fantech indirimlerle 1k civarına geldiği için biraz düşündüm de pek aklıma yatmadı.
Nasıl indirimler hocam bende aynı fiyat aralığında kol bakınıyorum neye karar kildiniz

Loki_0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl indirimler hocam bende aynı fiyat aralığında kol bakınıyorum neye karar kildiniz
Hocam ben pek güvenemedim fanteche. Bütçemi biraz daha arttırıp tekrar 8bitdo ultimate 2c alıcam ama fantech şu an 1k ya geliyor. O fiyata göre yine iyi olur bence ve sorun yaşarsanız wraith yardımcı olur diye düşünüyorum.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Kadir
Hocam ben pek güvenemedim fanteche. Bütçemi biraz daha arttırıp tekrar 8bitdo ultimate 2c alıcam ama fantech şu an 1k ya geliyor. O fiyata göre yine iyi olur bence ve sorun yaşarsanız wraith yardımcı olur diye düşünüyorum.
Hocam fantech ile 8bitdodan başka pek seçenek yok bu arada nasıl 1k ya düşüyor fiyat size özel fırsat mı?

Loki_0

80+
Hocam fantech ile 8bitdodan başka pek seçenek yok bu arada nasıl 1k ya düşüyor fiyat size özel fırsat mı?
Hocam telefona iyzico indirip kayıt olun. Kayıt olduktan sonra önünüze 2 tane kampanya çıkacak. Biri %15 kampanyası diğeri de 300 tl cashback. Onlara katılıp ödemeyi iyzico üzerinden yapıyorsunuz. 1-2 gün sonra bu belirttiğim tutarı geri veriyorlar işte.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Yiğit Yenigün
8bitdo nun ergonomisi biraz garip duruyor önceden kullanmışsınız nasıldı

Loki_0

80+
8bitdo nun ergonomisi biraz garip duruyor önceden kullanmışsınız nasıldı
Benim kullandığım ilk gamepad olduğu için pek kiyaslama yapamam ama bana gayet rahat geldi. Bazıları küçük geldiğini söyledi ama bence eliniz aşırı büyük değilse küçük geleceğini sanmam.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Yiğit Yenigün
Benim kullandığım ilk gamepad olduğu için pek kiyaslama yapamam ama bana gayet rahat geldi. Bazıları küçük geldiğini söyledi ama bence eliniz aşırı büyük değilse küçük geleceğini sanmam.
küçüklük olarak sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum fakat elime daha önce easysmx x15 aldım ve xbox koluna benzer bir tipi vardı rahat hisettirmişti bu biraz daha farklı duruyor o yüzden soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,849
Üyeler
168,857
Son üye
elijaho
Top Bottom