- Bütçe
- 1000
4 gamepad arasında kaldım. GameSir Nova Lite ve Nova HD, 8BitDo Ultimate C 2.4G ve GameSir T4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım, aralarındaki fiyat farkına değer mi? MSI GC30 v2'yi diğerlerinden fazla bir şey sunmayıp daha pahalı olduğu için listemden sildim.
ultimate c 2.4g nin deadzone u fazla olması, sanırım nova hd nin lite a göre sadece renk farkı olması ve lite in çok önerilmesinden dolayı şu an Gamesir Nova Lite a yakınım.
ultimate c 2.4g nin deadzone u fazla olması, sanırım nova hd nin lite a göre sadece renk farkı olması ve lite in çok önerilmesinden dolayı şu an Gamesir Nova Lite a yakınım.
8Bitdo Ultimate C 2.4g Kablosuz Controller, Windows PC, Android, Steam Deck & Raspberry Pi Lila Mor - 1,499.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate C 2.4g Kablosuz Controller, Windows PC, Android, Steam Deck & Raspberry Pi Lila Mor ,
www.gizala.com.tr
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...
shop.connectgame.com.tr
GameSir T4 PRO Kablosuz Gamepad - 4 Programlanabilir Tuş - Çift Titreş
GameSir T4 PRO Kablosuz Gamepad GameSir T4 pro şimdi altı eksenli bir jiroskop ile donatıldı. Oyuncunun hareketlerini daha hassas bir şekilde yakalayabilir ve oyuna daha doğru bir şekilde yansıtabilir. Örneğin, Switch oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da oyuncular düşmana saldırmak...
shop.connectgame.com.tr
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad, Üç Modlu Bağlantı - PC/Switch/Stem/iOS/Android - Hall Efektli Tetikleyici, DualVibration, Turbo - Beyaz
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Hall Efekt Etkisi Çubuklarıyla Donatılmış Çoklu Platform Kablosuz Denetleyici Üç Modlu Bağlantı PC Steam Switch iOS ve Android Cihazlarla Uyumlu Oyun severler için harika bir haber var! GameSir Nova Lite'ın sunduğu benzersiz özellikleri keşfetmeye hazır...
shop.connectgame.com.tr