Neler Yeni

1000-1700 TL arası hangi gamepad alınmalı?

skylex24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Süküt
Bütçe
1000
4 gamepad arasında kaldım. GameSir Nova Lite ve Nova HD, 8BitDo Ultimate C 2.4G ve GameSir T4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım, aralarındaki fiyat farkına değer mi? MSI GC30 v2'yi diğerlerinden fazla bir şey sunmayıp daha pahalı olduğu için listemden sildim.

ultimate c 2.4g nin deadzone u fazla olması, sanırım nova hd nin lite a göre sadece renk farkı olması ve lite in çok önerilmesinden dolayı şu an Gamesir Nova Lite a yakınım.

Shourd

80+ Gold
4 gamepad arasında kaldım. GameSir Nova Lite ve Nova HD, 8BitDo Ultimate C 2.4G ve GameSir T4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım, aralarındaki fiyat farkına değer mi? MSI GC30 v2'yi diğerlerinden fazla bir şey sunmayıp daha pahalı olduğu için listemden sildim.

bunlar arasında 8 bitdo ultimate olan iyidir msi kol hakkında bi sorunuz varsa sorabilirsiniz uzun zamandır kulanıyorum

skylex24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Süküt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar arasında 8 bitdo ultimate olan iyidir msi kol hakkında bi sorunuz varsa sorabilirsiniz uzun zamandır kulanıyorum
ultimate c 1700 e uygun gibi ama nintendo olduğu için mi diğerlerinden daha pahalı yoksa gerçekten daha mı kaliteli emin olamadım attığım gamepadler arasından en olumlu yorumları da en olumsuzları da ultimate c de gördüm t4 pro dan daha mı iyidir ya da nova lite la olan 700 liralık farka değer midir?

Top Bottom