Öneri 1000-2000 tl arası gamepad önerisi

MIN4ZUKI

80+
Reaksiyon skoru
0
1000 tl civarına önerebileceğini gamepad varda çok güzel olur eğer çok büyük bir artısı varsa da 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Arkadaşın paylaştığı Gamepad iyidir. N11'de kuponla daha uyguna geliyor. Bunun dışında Pxn P5 alabilirsiniz.

diğer konulara baktım gamesir 2 lite, gamepower, bigbigwon wraith e sports bu 3 gamepad arasında kaldım ve mekanik dpad nedir ne farkı vardır acaba ?

https://wraithesports.com/products/...K1-aX3GEMXwByIPUuAdY_Ssx4IIQTlzm8YWOWci-AQGUQ bu üründe gyro da var bu ürün nasıldır
şu an nova 2 lite almayı düşünüyorum ama alternatiflere baktıkça kararsızlaşıyor insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insan bu kadar para vermişken jiroskop da olsun istiyor
BBW Gale Hall’un polling rate’i düşük, D-pad’i kötü ve stick resolution’ı zayıf. Bu fiyata alınmaz. Maksimum bütçeniz 2000 TL ise GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz; ya da “fazla para vermek istemiyorum” diyorsanız Gamepower Force tercih edebilirsiniz.

BBW Gale Hall’un polling rate’i düşük, D-pad’i kötü ve stick resolution’ı zayıf. Bu fiyata alınmaz. Maksimum bütçeniz 2000 TL ise GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz; ya da “fazla para vermek istemiyorum” diyorsanız Gamepower Force tercih edebilirsiniz.
1000 hz yazıyor ama diğerleriyle aynı değil mi
siz bu gamepad konusuna nasıl bu kadar hakimsiniz merak ettim ayrıca https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu bu nasıldır
son durumda gaming gecesinde indirime girerse gamepower girmezse nova lite 2 alacam sanırım teşekkürler

1000 hz yazıyor ama diğerleriyle aynı değil mi
siz bu gamepad konusuna nasıl bu kadar hakimsiniz merak ettim ayrıca https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu bu nasıldır
son durumda gaming gecesinde indirime girerse gamepower girmezse nova lite 2 alacam sanırım teşekkürler
BBW Gale Hall, 1000 Hz değerini yalnızca kablolu bağlantıda sunuyor. Ancak kablosuz özelliğe sahip bir gamepadin 1000 Hz kablolu vermesinin pek önem yok açıkçası. Zaten yarı fiyatına satılan Gamepower Force bile kablosuz bağlantıda 1000 Hz polling rate sağlayabiliyor. Çok sayıda gamepad kullandım ve sayısız inceleme izledim; gamepad benim için bir tutku haline geldi o yüzden bu kadar bilgi birikimim var gamepadler hakkında. Şu anda elimde Türkiye’de nadir bulunan, hatta tek sayılabilecek modellerden biri var. Aşağıdaki videodan bana ait kutu açılışını izleyebilirsin. Fantech Shooter III, bütçesine göre çok iyi bir tercih değil. Onun yerine ATK Battle Axe veya BBW Aether modellerini öneririm. “Gaming Gecesi” listesinde şu anda görünmese de, fiyatı düşerse kesinlikle tercih edilebilirler. Gamepower Force ise fiyatına göre gayet iyi bir gamepad; ancak bütçeniz biraz daha yüksekse, saydığım diğer modeller özellik bakımından daha üstün olduğu için onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.

BBW Gale Hall, 1000 Hz değerini yalnızca kablolu bağlantıda sunuyor. Ancak kablosuz özelliğe sahip bir gamepadin 1000 Hz kablolu vermesinin pek önem yok açıkçası. Zaten yarı fiyatına satılan Gamepower Force bile kablosuz bağlantıda 1000 Hz polling rate sağlayabiliyor. Çok sayıda gamepad kullandım ve sayısız inceleme izledim; gamepad benim için bir tutku haline geldi o yüzden bu kadar bilgi birikimim var gamepadler hakkında. Şu anda elimde Türkiye’de nadir bulunan, hatta tek sayılabilecek modellerden biri var. Aşağıdaki videodan bana ait kutu açılışını izleyebilirsin. Fantech Shooter III, bütçesine göre çok iyi bir tercih değil. Onun yerine ATK Battle Axe veya BBW Aether modellerini öneririm. “Gaming Gecesi” listesinde şu anda görünmese de, fiyatı düşerse kesinlikle tercih edilebilirler. Gamepower Force ise fiyatına göre gayet iyi bir gamepad; ancak bütçeniz biraz daha yüksekse, saydığım diğer modeller özellik bakımından daha üstün olduğu için onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.

öncelikle videoda incelediğiniz kol çok hoş onun dışında
atk battle exe basic/pro, BBW aether (bunda gecikme problemi olduğunu duymuştum) , ve nova lite 2 arasında bir karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı size çok minnettar kalacağım bu şekilde.
atk battle exe basic/pro da tetik tuşları kilitlenebiliyor mu ?

öncelikle videoda incelediğiniz kol çok hoş onun dışında
atk battle exe basic/pro, BBW aether (bunda gecikme problemi olduğunu duymuştum) , ve nova lite 2 arasında bir karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı size çok minnettar kalacağım bu şekilde.
atk battle exe basic/pro da tetik tuşları kilitlenebiliyor mu ?

Aralarındaki en iyi model ATK Battle Axe Pro. Almayı düşünüyorsanız, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Yine de size kötüden iyiye doğru bir sıralama yapayım:

BBW Aether = ATK Battle Axe → GameSir Nova 2 Lite → ATK Battle Axe Pro

BBW Aether – Artıları

• Ekranı bulunuyor ve bu ekran üzerinden ayarlamalar yapılabiliyor.
  • Mekanik D-Pad’e sahip.
  • Hair Trigger özelliği mevcut.

BBW Aether – Eksileri

• Anti-friction ring yok.
  • Jiroskop bulunmuyor.
  • Trigger dead zone oranı %5–8 arasında.

ATK Battle Axe – Artıları

• Tetik kilidi mevcut.
  • Anti-friction ring bulunuyor.
  • 2 noktalı analog curve ayarı yapılabiliyor.

ATK Battle Axe – Eksileri

• Trigger dead zone oranı %5–8 arasında.

GameSir Nova 2 Lite – Artıları

• Anti-friction ring mevcut.
  • Mekanik ve 8 yönlü D-Pad tasarımı var.
  • Tetik kilidi bulunuyor.
  • Analogları daha hassas.
  • Mekanik omuz tuşlarına sahip.
  • Triggerlarda dead zone ayarı yapılabiliyor.
  • Hair Trigger özelliği var.
  • Analogların çalışma yapısı dairesel veya karesel olarak değiştirilebiliyor.
  • 3 noktalı analog curve ayarı yapılabiliyor.
  • Hem inner hem outer dead zone ayarlanabiliyor (diğer iki cihazda yalnızca inner dead zone ayarı var).
  • Taşıma kılıfı ile birlikte geliyor.

GameSir Nova 2 Lite – Eksileri

• Jiroskop yok.

ATK Battle Axe Pro – Artıları

• 3 aşamalı tetik kilidi mevcut.
  • Anti-friction ring bulunuyor.
  • 2 noktalı analog curve ayarı yapılabiliyor.
  • Mekanik tuşlara sahip.
  • Değiştirilebilir D-Pad’lerle geliyor (ekstra D-Pad’ler dahil).
  • Ekstra 4 tuş bulunuyor.
  • Bu ekstra tuşlardan 2 tanesi çıkartılabiliyor.
  • Şarj ünitesiyle birlikte geliyor.
  • Değiştirilebilir analog başlıklarla geliyor (ekstra analog başlıklar dahil).
  • Değiştirilebilir ön yüz plakasına sahip.

ATK Battle Axe Pro – Eksileri

• Hall Effect tetiklere sahip olmasına rağmen, bu segmentteki bir cihaz için yazılım üzerinden herhangi bir trigger ayarının yapılamaması bir eksidir.
  • Aynı fiyat segmentindeki diğer cihazlara kıyasla yazılım içeriği daha sınırlıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri