BBW Gale Hall’un polling rate’i düşük, D-pad’i kötü ve stick resolution’ı zayıf. Bu fiyata alınmaz. Maksimum bütçeniz 2000 TL ise GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz; ya da “fazla para vermek istemiyorum” diyorsanız Gamepower Force tercih edebilirsiniz.https://wraithesports.com/products/...K1-aX3GEMXwByIPUuAdY_Ssx4IIQTlzm8YWOWci-AQGUQ bu üründe gyro da var bu ürün nasıldır
şu an nova 2 lite almayı düşünüyorum ama alternatiflere baktıkça kararsızlaşıyor insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
insan bu kadar para vermişken jiroskop da olsun istiyor
1000 hz yazıyor ama diğerleriyle aynı değil miBBW Gale Hall’un polling rate’i düşük, D-pad’i kötü ve stick resolution’ı zayıf. Bu fiyata alınmaz. Maksimum bütçeniz 2000 TL ise GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz; ya da “fazla para vermek istemiyorum” diyorsanız Gamepower Force tercih edebilirsiniz.
BBW Gale Hall, 1000 Hz değerini yalnızca kablolu bağlantıda sunuyor. Ancak kablosuz özelliğe sahip bir gamepadin 1000 Hz kablolu vermesinin pek önem yok açıkçası. Zaten yarı fiyatına satılan Gamepower Force bile kablosuz bağlantıda 1000 Hz polling rate sağlayabiliyor. Çok sayıda gamepad kullandım ve sayısız inceleme izledim; gamepad benim için bir tutku haline geldi o yüzden bu kadar bilgi birikimim var gamepadler hakkında. Şu anda elimde Türkiye’de nadir bulunan, hatta tek sayılabilecek modellerden biri var. Aşağıdaki videodan bana ait kutu açılışını izleyebilirsin. Fantech Shooter III, bütçesine göre çok iyi bir tercih değil. Onun yerine ATK Battle Axe veya BBW Aether modellerini öneririm. “Gaming Gecesi” listesinde şu anda görünmese de, fiyatı düşerse kesinlikle tercih edilebilirler. Gamepower Force ise fiyatına göre gayet iyi bir gamepad; ancak bütçeniz biraz daha yüksekse, saydığım diğer modeller özellik bakımından daha üstün olduğu için onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.1000 hz yazıyor ama diğerleriyle aynı değil mi
siz bu gamepad konusuna nasıl bu kadar hakimsiniz merak ettim ayrıca https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu bu nasıldır
son durumda gaming gecesinde indirime girerse gamepower girmezse nova lite 2 alacam sanırım teşekkürler
öncelikle videoda incelediğiniz kol çok hoş onun dışındaBBW Gale Hall, 1000 Hz değerini yalnızca kablolu bağlantıda sunuyor. Ancak kablosuz özelliğe sahip bir gamepadin 1000 Hz kablolu vermesinin pek önem yok açıkçası. Zaten yarı fiyatına satılan Gamepower Force bile kablosuz bağlantıda 1000 Hz polling rate sağlayabiliyor. Çok sayıda gamepad kullandım ve sayısız inceleme izledim; gamepad benim için bir tutku haline geldi o yüzden bu kadar bilgi birikimim var gamepadler hakkında. Şu anda elimde Türkiye’de nadir bulunan, hatta tek sayılabilecek modellerden biri var. Aşağıdaki videodan bana ait kutu açılışını izleyebilirsin. Fantech Shooter III, bütçesine göre çok iyi bir tercih değil. Onun yerine ATK Battle Axe veya BBW Aether modellerini öneririm. “Gaming Gecesi” listesinde şu anda görünmese de, fiyatı düşerse kesinlikle tercih edilebilirler. Gamepower Force ise fiyatına göre gayet iyi bir gamepad; ancak bütçeniz biraz daha yüksekse, saydığım diğer modeller özellik bakımından daha üstün olduğu için onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.
öncelikle videoda incelediğiniz kol çok hoş onun dışında
atk battle exe basic/pro, BBW aether (bunda gecikme problemi olduğunu duymuştum) , ve nova lite 2 arasında bir karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı size çok minnettar kalacağım bu şekilde.
atk battle exe basic/pro da tetik tuşları kilitlenebiliyor mu ?