Neler Yeni

1000-2000tl arası kulaklık önerisi

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
Bütçe
2000
Havit gamenote fuxi h7
havit h655bt pro
havit h655bt
anker soundcore q21i
qcy h3 pro

bunları buldum ama karar veremedin aktif gürültü engelleme özelliği istiyorum olsa iyi olur ses kalitesi iyi ve kulağı içine alan bi kulaklık olsun bildiğiniz veya bu yazdıklarımdan kullanan varsa fikir verebilirmi
2000tl yi geçemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

jbl önercekler boşuna önermesin

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Egemen Düzgüm
kanka ben gamepower fujin aldım cok güzel her sey havit h3 almıstım hic begenmedim iade edip bunu aldm

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ben gamepower fujin aldım cok güzel her sey havit h3 almıstım hic begenmedim iade edip bunu aldm
oyun için kullanmicam gamepawer almam zaten alcak olsamda kablosuz müzik dinlemek için alcam arada bazen oyunda kullanırım oyun için kulaklık var zaten

Bluetooth
kulak üstü kulağu içine alan
aktif gürültü engelleme olsa güzel olur

Bounes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Ege DARILMAZ
h3 pro ladigin zaman hbaer verire misin bende q21i ile arasinda kaldim

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
h3 pro ladigin zaman hbaer verire misin bende q21i ile arasinda kaldim
ben havit h655bt pro aldım dün geldi çok güzel ses kalitesi zaten havitin kulaklığını kullanıyodum kalite olarak çok iyi

kicker22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şeref Uysal
ben havit h655bt pro aldım dün geldi çok güzel ses kalitesi zaten havitin kulaklığını kullanıyodum kalite olarak çok iyi
Havit h655bt pro'dan memnun musun hocam? Ben de havit ve Qcy h3 pro arasında kaldım. İnceleme videolarında havit h655bt pro biraz daha boğuk ses veriyor gibi? Bir de anc ile uğultu sesi varmış sanırım?

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
Havit h655bt pro'dan memnun musun hocam? Ben de havit ve Qcy h3 pro arasında kaldım. İnceleme videolarında havit h655bt pro biraz daha boğuk ses veriyor gibi? Bir de anc ile uğultu sesi varmış sanırım?
kral kulaklık çok iyi çok aşırı müzik dinleyen biri değilim ama 3-4 gün ablama verdim kulağından çıkarmadı nerdeyse şarjı bitmiyor aldığımdan beri şarja takmadım ses kalitesi mükemmel gürültü engelleme çok iyi kulaklık da dandik hissettirmiyo kalitesi güzel pedler rahatsız etmiyo uzun kullanımds çok yumuşak soyulmaz bence kaliteli duruyo bağlantıda felan hiç sıkıntı yaşamadım kutusu felan da güzel alcaksan düşünmeden al derim

kicker22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şeref Uysal
Günlük kullanımda Qcy ile kıyaslandığında Havit daha güzel daha kaliteli görünüyor, aralarında çok büyük fark da yok donanım anlamında. Telefon için uygulaması var mı?

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
Günlük kullanımda Qcy ile kıyaslandığında Havit daha güzel daha kaliteli görünüyor, aralarında çok büyük fark da yok donanım anlamında. Telefon için uygulaması var mı?
uygulaması yok bence gerekte yok üzeirnde ses arttırma durdurma(açma kapama) ses kısma ve anc tuşu var
anc tuşuna 1 kez basınca dışardaki sesi daha çok duyuyon 2. ye ses kesiliyo 3. ye anc kapanıyo uygulama eko ayarı içinse uygulama desteği olmaması o yandan kötü

kicker22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şeref Uysal
uygulaması yok bence gerekte yok üzeirnde ses arttırma durdurma(açma kapama) ses kısma ve anc tuşu var
anc tuşuna 1 kez basınca dışardaki sesi daha çok duyuyon 2. ye ses kesiliyo 3. ye anc kapanıyo uygulama eko ayarı içinse uygulama desteği olmaması o yandan kötü
Diğer modellerde de kulaklık üzerinde ses ve anc tuşları var ama uygulama hem kulaklığın ses kalitesini güncelleme ile artırmak hem de ekolayzır ayarları için lazım. Soundpeads kulakiçi kulaklık kullanıyorum, uygulama sayesinde gelen güncelleme ile sesi daha kaliteli oldu. 1 yıllık ürüne uygulama yapmadıklarına göre uzun süre güncel kalmaz öyleyse. Sonuçta yazılım desteği de önemli. Bu kötü oldu

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
bilmiyorum sen bilirisin şuan ses kalitesi mükemmel

kicker22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şeref Uysal
Uygulama gibi önemli bi özelliğinin olmaması firmanın desteği açısından da ilgisizliğini gösterdi. Ya Qcy h3 pro yada bütçeyi zorlayıp 3500-4000'e gözü karartacağız gibi. İyi günlerde kullanman dileğiyle, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
Uygulama gibi önemli bi özelliğinin olmaması firmanın desteği açısından da ilgisizliğini gösterdi. Ya Qcy h3 pro yada bütçeyi zorlayıp 3500-4000'e gözü karartacağız gibi. İyi günlerde kullanman dileğiyle, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
havit in oyuncu kulaklığını da kullanmaktayım onunda uygulaması yok 2 yıl oldu bi eksiğini hissetmesim eğer çok takan biriyseniz uygulamayı o konuda sıkıntı qcy h3 pro yu deneyin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,175
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom