1000-2000tl arası kulaklık önerisi

havit in oyuncu kulaklığını da kullanmaktayım onunda uygulaması yok 2 yıl oldu bi eksiğini hissetmesim eğer çok takan biriyseniz uygulamayı o konuda sıkıntı qcy h3 pro yu deneyin derim
Uygulamanın kullanımından ziyade uygulama aracılığıyla kulaklıklara güncelleme desteği veriliyor, havit ürünleri çıkardığı gibi bırakıyor öyleyse. O yüzden benim açımdan önemli bir eksiklik. Qcy h3 pro sipariş verdim, tavsiye için teşekkür ederim

Uygulamanın kullanımından ziyade uygulama aracılığıyla kulaklıklara güncelleme desteği veriliyor, havit ürünleri çıkardığı gibi bırakıyor öyleyse. O yüzden benim açımdan önemli bir eksiklik. Qcy h3 pro sipariş verdim, tavsiye için teşekkür ederim
reis selam memnun musun kulaklıktan? Q21i ile karşılaştırsan hangisi daha mantıklı sence

reis selam memnun musun kulaklıktan? Q21i ile karşılaştırsan hangisi daha mantıklı sence
Q21i ye bakmadım açıkçası, kulaklığı düzenli olarak kullanıyoruz beklediğimden daha iyi çıktı. Ses yalıtımı, mikrofon kalitesi ve özellikle 2 cihaz arası otomatik geçişi başarılı. F/O açısından parasının hakkını veriyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri