Neler Yeni

1000₺ Kulaklık

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Aradığım özellikler:
-7.1 gerek yok
-Konfor
-İyi bir ses deneyimi
-Kaliteli mikrofon
-Terletmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım özellikler:
-7.1 gerek yok
-Konfor
-İyi bir ses deneyimi
-Kaliteli mikrofon
-Terletmesin
Ve kablolu olsun

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Aradığım özellikler:
-7.1 gerek yok
-Konfor
-İyi bir ses deneyimi
-Kaliteli mikrofon
-Terletmesin

Ve kablolu olsun

Aradığım özellikler:
-7.1 gerek yok
-Konfor
-İyi bir ses deneyimi
-Kaliteli mikrofon
-Terletmesin

Ve kablolu olsun
7.1 istemiyosan fps oyunları pek oynamıyorsun yine fps oyunlarınxa da iyi ama daha çok görüntü malzeme kalitesi ve rahatlık konfora bakıyosun o yüzden arctis 5 öneririm ya da 3 ama bütçen yüksek diye5 akabilirsin paran da kalır üste itopya da indirimdeydi herhelde

7.1 istemiyosan fps oyunları pek oynamıyorsun yine fps oyunlarınxa da iyi ama daha çok görüntü malzeme kalitesi ve rahatlık konfora bakıyosun o yüzden arctis 5 öneririm ya da 3 ama bütçen yüksek diye5 akabilirsin paran da kalır üste itopya da indirimdeydi herhelde
7.1 var bu arada arctis 3 ve 5 de ama kullanmassın istemiyosan

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka hocam 7.1 istemiyor isen FPS oyunları oynuyorum demektir 7.1 ile FPS oynayan görmedim

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Ne alaka hocam 7.1 istemiyor isen FPS oyunları oynuyorum demektir 7.1 ile FPS oynayan görmedim
Nasıl yani .d 7.1 zaten cs go valorant pubg apex vb oyunlar için var ses kasmak için kullanılıyor ( oyunlar için konuşuyorum )

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Profesyonel olarak csgo oynuyorum ve 7.1 sesi batırıyor dostum
Cs go da ses zaten silah sesleri ve adamların yerini duymak için var 7.1 teknolojisi de sağ sol değil arka ön çaprazlar filan duymanı sağlıyor yani ama fps oyunları oynadığına göre razer kraken te öneririm yine arctis 5 de alabilirsin ama şuan indirimde alınabilecek en iyi kulaklık razer kraken te hyper x cloud 2 rakibi ya da daha iyi ondan

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs go da ses zaten silah sesleri ve adamların yerini duymak için var 7.1 teknolojisi de sağ sol değil arka ön çaprazlar filan duymanı sağlıyor yani ama fps oyunları oynadığına göre razer kraken te öneririm yine arctis 5 de alabilirsin ama şuan indirimde alınabilecek en iyi kulaklık razer kraken te hyper x cloud 2 rakibi ya da daha iyi ondan
Dostum cidden bilip bilmeden yorum yapma senden tek ricam bu

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Dostum cidden bilip bilmeden yorum yapma senden tek ricam bu
Nasıl bilip bilmeden konuşma ya 7.1 ya film izliyenler için ya da oyun oynuyanlar için sesin tam olarak nerden geldiğini anlamaj için var sesi batırması filan umrumda değil çoğu kişi ses kasmak için kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan
Nasıl bilip bilmeden konuşma ya 7.1 ya film izliyenler için ya da oyun oynuyanlar için sesin tam olarak nerden geldiğini anlamaj için var sesi batırması filan umrumda değil çoğu kişi ses kasmak için kullanıyor
arkadaş hikaye oyunu oynadığını sanıyor sanırım

muskA

80+ Silver
Top Bottom