Neler Yeni

1000 lira bütçe kulaklık önerisi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun amaçlı alacağım ama müzikte dinlerim
Mikrofonu düzgün bir şey olmalı
Ses kasılacak bir şey olsun lütfen
İkinci el düşünürüm (değerse)
Bütçe 1000 lira, ikinci elde artmaz ama sıfır ise çok az artabilir
RGB Umrum dışı ama saçma sapan renkleri olmasın
KESİNLİKLE KULAKÜSTÜ OLACAK

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: SAGE

Shourd

80+ Gold
kulak içi yazısını görmedim bu yüzden h2002p modelini alın derim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
Ufak bir yazı ekledim ☺️
bu kadar ufak yazmasaydın pek belli olmuyor :kekw: ayrıca kulaklık nasıl dediğim farklı bişiler önermeme gerek varmı seçenek istermsiin istersen maks bütçe ne olur?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kulak içi yazısını görmedim bu yüzden h2002p modelini alın derim
Kafası öyle olan modellerden ziyade G335 gibi olanlar hiç kafa ağrıtmıyor. Bu model ağrıtır mı biliyor musun?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
KESİNLİKLE KULAKÜSTÜ OLACAK

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu kadar ufak yazmasaydın pek belli olmuyor :kekw: ayrıca kulaklık nasıl dediğim farklı bişiler önermeme gerek varmı seçenek istermsiin istersen maks bütçe ne olur?
Aslında 1000 maks sayılır, 1000 üstü belki taksit veya kupon olursa ama kesin değil yine

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ahmet yılmaz
bu kulaklığı bende öneririm millet ses kasılmıyo cart curt diyo ben valorant yücelik eloda gayet güzel kasabiliyom
o yüzden 1k ya alınabilicek bi kulaklık kesinlikle

Shourd

80+ Gold
alınmaz emin ol ses kalitesi çok kötü oyun oynarken çok sıkıntı olur fps türü oyunlarda bu yüzden vazgeçmişliğim var bi çok konu var bu kulaklık hakında ses kasılmıyor diye neyse buna bakabilirsin normalde pek gamepower önermem ama çok alternatifi yok bu fiyatlara 2002p nin en azından yakında bi mağza varsa git dene derim

Gamepower Mihawk​

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu alınır mı bilgisayar da kullanmak için
Alınmaz. Kulakiçi kulaklığın taşınabilirlik dışında mantığı yok bence. Bilgisayar için her zaman kulaküstü öneriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz emin ol ses kalitesi çok kötü oyun oynarken çok sıkıntı olur fps türü oyunlarda bu yüzden vazgeçmişliğim var bi çok konu var bu kulaklık hakında ses kasılmıyor diye neyse buna bakabilirsin normalde pek gamepower önermem ama çok alternatifi yok bu fiyatlara 2002p nin en azından yakında bi mağza varsa git dene derim

Gamepower Mihawk​

İstanbuldayım ama yakında mağaza yok ne yazık ki. Teşekkürler öneriler için bakacağım

Gamepower Mihawk​

Aaa bak gaming gecesinde 999 tl olmuş 60 stok var zaten stok bitirmeye çalışıyorlar haftaya falanda gelir muhtemelen

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Alınmaz. Kulakiçi kulaklığın taşınabilirlik dışında mantığı yok bence. Bilgisayar için her zaman kulaküstü öneriyorum

İstanbuldayım ama yakında mağaza yok ne yazık ki. Teşekkürler öneriler için bakacağım

Aaa bak gaming gecesinde 999 tl olmuş 60 stok var zaten stok bitirmeye çalışıyorlar haftaya falanda gelir muhtemelen
beğendiysen alabilirsin baktın zaten beğenmezsen iade edersin zamanım var diyorsan al geç hazır piyasaya göre düşük ve pro modeli bu alabilirsin

Top Bottom