Earpad Type Memory Foam buda kulak süngeriyle alakalı yanlış bilmiyorsam terlemeyi fln önlüyor ve rahat oluyor hafızalı oluyorPronun ne olayı var biliyor musun
300 400 daha cıkabılırse fujın proya baksın derimEarpad Type Memory Foam buda kulak süngeriyle alakalı yanlış bilmiyorsam terlemeyi fln önlüyor ve rahat oluyor hafızalı oluyor
Hi-fi Frequency Support var hifi ses kaydını çok net ve düzgbün bi şekilde dinleyene ulaştırır
ayrıca sürücü teknolohileri farklı pro olan24 bit diğeri 16 bunların ptoyla gelen özellikler
sordum zaten bütçesi maksimum bu kadarmış300 400 daha cıkabılırse fujın proya baksın derim
İkinci el bulursam olabilir bakacağım teşekkürler300 400 daha cıkabılırse fujın proya baksın derim
Gamepower Mihawk normalde kötü değil gibi ama 1-2 yıllık kullanımda sorun yaşayan bir çok kişiyi okudum az önceEarpad Type Memory Foam buda kulak süngeriyle alakalı yanlış bilmiyorsam terlemeyi fln önlüyor ve rahat oluyor hafızalı oluyor
Hi-fi Frequency Support var hifi ses kaydını çok net ve düzgbün bi şekilde dinleyene ulaştırır
ayrıca sürücü teknolohileri farklı pro olan24 bit diğeri 16 bunların ptoyla gelen özellikler
çok bişi beklememek lazım gamepower sonuçta ama 2 yılada değişirsiniz ya o kadar üsre geçmiş olucak zatenİkinci el bulursam olabilir bakacağım teşekkürler
Gamepower Mihawk normalde kötü değil gibi ama 1-2 yıllık kullanımda sorun yaşayan bir çok kişiyi okudum az önce
sana zahmet bi dm bakarmısın?@Perfectshot06 Hocam oyun kulaklıklarından anlıyor musun bilmiyorum ama anlıyorsan:
Gamepower Fujin Pro nasıldır?
Anlamıyorum gaming kulaklıktan. Ben kulak üstü kulaklık kullanamadığım için hiç araştırmadım.@Perfectshot06 Hocam oyun kulaklıklarından anlıyor musun bilmiyorum ama anlıyorsan:
Gamepower Fujin Pro nasıldır?
Çok terletiyor. Kulak içinden devam.Neden kullanamıyorsun ki