seçenek olarak red switch te verdi siyah olan modelde listeye ekledim bakalım en son karşılaştırma yapacamBlue Switch ama bi şans verebilirsiniz.GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam g918 den daha iyi bi klavye bulamazsiniz ben blue switch alanlarin yorumlarina baktim gayet iyi olduğunu söylüyorlar bence al kacirma siyahi zaten game power saber rgb nin aynisi boşver direkt beyaz alseçenek olarak red switch te verdi siyah olan modelde listeye ekledim bakalım en son karşılaştırma yapacam
Evet abdullah abi kullaniyorAttığım klavyeyi Abdullah abi kullanıyordu tanıtımını yapmıştı onu izleyebilirsin. Hala o klavyeyi mi kullanıyor bilmiyorum ama.
Bende beyazın red switch ini alıcaktım. Stoklarda yok gelmesini bekliyorum gelmezse Blue Switch alıcam.Hocam g918 den daha iyi bi klavye bulamazsiniz ben blue switch alanlarin yorumlarina baktim gayet iyi olduğunu söylüyorlar bence al kacirma siyahi zaten game power saber rgb nin aynisi boşver direkt beyaz al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet abdullah abi kullaniyor
Beklemeye gerek yok bence ya ,bi google a baksana adamlar şuan stokta yok diye 2k yapmışlar red switchi fırsatçılar . Blue switchide güzel yorumlarina bakabilirsinBende beyazın red switch ini alıcaktım. Stoklarda yok gelmesini bekliyorum gelmezse Blue Switch alıcam.
beyaz klavye almak hiç aklımda yoktu şimdi videoyu izledim çok güzel gözüküyormuş ama genede farklı klavye modellerine açığım geçen gün amazonda hyperx mkw100 ü 850 liraya gördüm stok bitmişBeklemeye gerek yok bence ya ,bi google a baksana adamlar şuan stokta yok diye 2k yapmışlar red switchi fırsatçılar . Blue switchide güzel yorumlarina bakabilirsin
başlıkta belirttiğim gibi 1000 lira bütçem var red switch olsa güzel olur diğerleride sıkıntı yaratmaz
Ya baron kardeşimsin redragon ne ya kanka bsbdhdhdhdnddnGameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hayperx klavye konusunda iyidir ama benim açimdan beğendiğim modelleri çok pahali bbaktığın gibi eğer gerçekten beğendiysen yapiştir beyazinibeyaz klavye almak hiç aklımda yoktu şimdi videoyu izledim çok güzel gözüküyormuş ama genede farklı klavye modellerine açığım geçen gün amazonda hyperx mkw100 ü 850 liraya gördüm stok bitmiş
kanka yinemi tartışıcaz ya redragon güzel marka bu arada şakasız.Ya baron kardeşimsin redragon ne ya kanka bsbdhdhdhdnddn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayperx klavye konusunda iyidir ama benim açimdan beğendiğim modelleri çok pahali bbaktığın gibi eğer gerçekten beğendiysen yapiştir beyazini
Jxjdhdhddhdbd redragon güzel mi tmkanka yinemi tartışıcaz ya redragon güzel marka bu arada şakasız.