Neler Yeni

1000 TL Bütçe HDD öNERİSİ

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
500 de m2 ssd var, bazısını buna bazısın ona kurarım diye düşündüm.
Yani ya 2TB alana oyunları rahat rahat indirip HDD deki büyük oyunları oynarken biraz takılmayı göze alacaksın, ya da 1TB ile yetinip bu tarz takılmaları en aza indireceksin. Bana şahsen 1TB fazlasıyla yeterli geliyor ama bana yetmez dersen HDD seçeneği de düşünülebilir. HDD alırsan attığın WD 2TB model bence iyi.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
raid yapmaycaksan hdd almanın bir anlamı yok. sata 3 ssd al bari.

900 TL ye almıştım
bu attığım 2TB ama. Ayrıca raid ne demek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ya 2TB alana oyunları rahat rahat indirip HDD deki büyük oyunları oynarken biraz takılmayı göze alacaksın, ya da 1TB ile yetinip bu tarz takılmaları en aza indireceksin. Bana şahsen 1TB fazlasıyla yeterli geliyor ama bana yetmez dersen HDD seçeneği de düşünülebilir. HDD alırsan attığın WD 2TB model bence iyi.
SATA SSD ne önerirsiniz?

TahinPekmez

80+ Silver

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bu attığım 2TB ama. Ayrıca raid ne demek?
Birden fazla diski tek disk gibi çalıştırma denebilir. İsteğe bağlı olarak verilerinizden fazla diske bölerek hız artışı veya iki diske aynı verileri klonlayarak veri güvenliği amacıyla kullanılabiliyor. Macera arayasım var dersen aslında 2 tane 1TB HDD alıp (hız artışı amaçlı) RAID denenebilir. Hatta ucuz 500GB SSD varsa aynısı onun için de olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SATA SSD ne önerirsiniz?
Güncel modellere çok hakim değilim, birsürü bilmediğim model çıkmış. Bilen biri öneri verse daha iyi olur bence.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
Hacı
Top Bottom