1000 TL Bütçe HDD öNERİSİ

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,863
1.5, 2 TB olabilirse güzel olur, yok 1TB olacaksa da bari piyasanın en güzeli en hızlısı olsun. Teşekkür ederim.

bu fiyata 1tb m2 almak varken hdd almak ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca HDD ler arasında öyle uçurum farklar yok ki zaten. çantinçon malları falan hariç tabi

bu fiyata 1tb m2 almak varken hdd almak ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca HDD ler arasında öyle uçurum farklar yok ki zaten. çantinçon malları falan hariç tabi
m2'm var, 2TB HDD tercihimdir 1TB m2'ye. Ama yok 2'ler çok pahalı diyorsanız anakartım gigabyte b450m s2h

m2'm var, 2TB HDD tercihimdir 1TB m2'ye. Ama yok 2'ler çok pahalı diyorsanız anakartım gigabyte b450m s2h
zaten o kartta tek m2 slotu varmış malesef. sata ssd ve hdd dışında pek seçeneğin yokmuş zaten. Yada 2 4tb m2 çakabilirsin. Hdd olarak wd önerebilirim.

1.5, 2 TB olabilirse güzel olur, yok 1TB olacaksa da bari piyasanın en güzeli en hızlısı olsun. Teşekkür ederim.
Amaç sadece depolama mı olacak yoksa program oyun vs de kuracak mısınız? Eğer amaç sadece depolama değilse bence o fiyatlara giriş/orta seviye bir 1TB SATA SSD alın.

Geri