-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
1.5, 2 TB olabilirse güzel olur, yok 1TB olacaksa da bari piyasanın en güzeli en hızlısı olsun. Teşekkür ederim.
m2'm var, 2TB HDD tercihimdir 1TB m2'ye. Ama yok 2'ler çok pahalı diyorsanız anakartım gigabyte b450m s2hbu fiyata 1tb m2 almak varken hdd almak ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca HDD ler arasında öyle uçurum farklar yok ki zaten. çantinçon malları falan hariç tabi
zaten o kartta tek m2 slotu varmış malesef. sata ssd ve hdd dışında pek seçeneğin yokmuş zaten. Yada 2 4tb m2 çakabilirsin. Hdd olarak wd önerebilirim.m2'm var, 2TB HDD tercihimdir 1TB m2'ye. Ama yok 2'ler çok pahalı diyorsanız anakartım gigabyte b450m s2h
https://www.hepsiburada.com/wd-blue...56mb-2-tb-hard-disk-wd20ezbx-pm-HBC00000E4GK3zaten o kartta tek m2 slotu varmış malesef. sata ssd ve hdd dışında pek seçeneğin yokmuş zaten. Yada 2 4tb m2 çakabilirsin. Hdd olarak wd önerebilirim.
250 civarı okuma yazma yeterli olacaksa bence sağlam hdd alınabilir.
Ben maks 256 gördüm hep daha iyisi de var mı?250 civarı okuma yazma yeterli olacaksa bence sağlam hdd alınabilir.
Amaç sadece depolama mı olacak yoksa program oyun vs de kuracak mısınız? Eğer amaç sadece depolama değilse bence o fiyatlara giriş/orta seviye bir 1TB SATA SSD alın.1.5, 2 TB olabilirse güzel olur, yok 1TB olacaksa da bari piyasanın en güzeli en hızlısı olsun. Teşekkür ederim.
Oyun kurcam.Amaç sadece depolama mı olacak yoksa program oyun vs de kuracak mısınız? Eğer amaç sadece depolama değilse bence o fiyatlara giriş/orta seviye bir 1TB SATA SSD alın.
knk bildiğim kadarıylsa sata ssdler bile 600 civarı görüyor bu iyi o yüzden.Ben maks 256 gördüm hep daha iyisi de var mı?
Güncel oyunlarda HDD ler çok fazla anlık takılma yapıyor. Bütçe düşük olsa HDD iş görür derdim ama bütçe 1TB SSD almaya yetiyorken bence SSD al.Oyun kurcam.
500 de m2 ssd var, bazısını buna bazısın ona kurarım diye düşündüm.Güncel oyunlarda HDD ler çok fazla anlık takılma yapıyor. Bütçe düşük olsa HDD iş görür derdim ama bütçe 1TB SSD almaya yetiyorken bence SSD al.