sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
ben 1.500 e almıştım mağzadan xdrive akdenizKoltuk nedir ?
ben 1.500 e almıştım mağzadan xdrive akdenizKoltuk nedir ?
Kurulumunu evde yapıyorsun. O kadar büyük şeyi tek parça nasıl koyacaksın kutuyahocam koltuğu aldığınız zaman eve parça halinde mi geliyor siz kuruyorsunuz ya da parçaları getirenler mi kuruyor yoksa tam sandalye halinde mi geliyor
evet mantıklı olan oda yinede sormak istedim zor mu kurmak koltuğuKurulumunu evde yapıyorsun. O kadar büyük şeyi tek parça nasıl koyacaksın kutuya
Onu gelince göreceğizevet mantıklı olan oda yinede sormak istedim zor mu kurmak koltuğu
Benim koltuğumu babamla kurduk 5 dakkamızı aldı çok zor değilevet mantıklı olan oda yinede sormak istedim zor mu kurmak koltuğu
tamamdır teşekkürlerBenim koltuğumu babamla kurduk 5 dakkamızı aldı çok zor değil
Rahat mı?Koltuğu dün akşamdan beri kullanıyorum, hemen yorum yapmam doğru olmaz. Biraz daha kullanıp bi deneyim yazısı yazarım
Kıçın rahat ediyorsa sıkıntı yok abi ben de alacaktım sonra kilerden çıkarttım bi 10 senelik koltuk sırt kısmını ayarladım on numara iş görüyorKoltuğu dün akşamdan beri kullanıyorum, hemen yorum yapmam doğru olmaz. Biraz daha kullanıp bi deneyim yazısı yazarım
Kıçın rahat ediyorsa sıkıntı yok abi ben de alacaktım sonra kilerden çıkarttım bi 10 senelik koltuk sırt kısmını ayarladım on numara iş görüyor
Hayırlı olsun bu arada.
KL-R65'ten memnun musunuz acaba? Hawk ile arasında kaldımDostlar selam. Tahmin edebileceğiniz gibi bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum, şu anki ofis koltuğum 1 sene olmadan çöktü. Ucuz koltuklara çok fazla para döktüğüm için artık daha kaliteli bir ürün almak istiyorum. Açıkçası görüntüye çok takılan biri değilim, dayanıklı ve rahat olması ilk önceliğim. Bütçem 800-1200 TL civarlarındadır, kumaş olursa benim için çok daha iyi olur. Ofis ya da oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum.
Düzenleme: Rampage KL-R65 modeli alındı.