Neler Yeni

1000 TL Civarına Oyuncu/Ofis Koltuğu Önerir Misiniz? -ALINDI-

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
@Mehmet Yılmaz şunu söylemek gerekirsr keşke konuyu önceden görseydim suni deriler çok cobuk yırtılıyor abdullah abinin videosunda da vardı rampage hele hele 1 yıla ufak ufak deride kalkmalar yapıcaktır hawk önerirdim çok iyi ve kumaş olduğu için çıkmıyor şuan malzeme sipariş ediyorum kendi oyuncu koltuğumu yapıcam inşallah 1000 tl verilmez o koltuğa 660 tl yr sahibinden de xdrive ın tüm özelliklere sahip koltuğu bulunuyordur akbüro ofis diye aratırsan bulursun bir bak derim ama rampage almişsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,670
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz şunu söylemek gerekirsr keşke konuyu önceden görseydim suni deriler çok cobuk yırtılıyor abdullah abinin videosunda da vardı rampage hele hele 1 yıla ufak ufak deride kalkmalar yapıcaktır hawk önerirdim çok iyi ve kumaş olduğu için çıkmıyor şuan malzeme sipariş ediyorum kendi oyuncu koltuğumu yapıcam inşallah 1000 TL verilmez o koltuğa 660 TL yr sahibinden de xdrive ın tüm özelliklere sahip koltuğu bulunuyordur akbüro ofis diye aratırsan bulursun bir bak derim ama rampage almişsın
Kumaş dostum koltuk :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Yok be kanka kumaş koltuğun üzerine böyle nasıl desem eğer kumaş yıkanmadan oraya yerleştirilmişse nasıl oluyo biliyomusun tüy tiy olup sert yuvarlaklar oluyoya küçük ondan oluşuyor kumaş koltuktada
Kumaş olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostlar selam. Tahmin edebileceğiniz gibi bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorum, şu anki ofis koltuğum 1 sene olmadan çöktü. Ucuz koltuklara çok fazla para döktüğüm için artık daha kaliteli bir ürün almak istiyorum. Açıkçası görüntüye çok takılan biri değilim, dayanıklı ve rahat olması ilk önceliğim. Bütçem 800-1200 TL civarlarındadır, kumaş olursa benim için çok daha iyi olur. Ofis ya da oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum.

Düzenleme: Rampage KL-R65 modeli alındı.
10 mart da almışsın şimdiye kadar bir sorun yaşadın mı eski ofis koltuğun gibi buda çöktü mü aynı fiyatta baktım da şimdi. Önereceğin başka model var mı? @Mehmet Yılmaz

linx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hasan
Merhaba bu koltuğu almayı düşünüyorum araştırırken bu konuyu gördüm koltuk nasıl tavsiye eder misiniz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,670
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1.80 civarlarında boyunuz olması lazım, bunun haricinde boyun desteği işlevsiz kalır. Bunun haricinde memnunum diyebilirim, fakat bunları uzunca kullanmak lazım.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
1.80 civarlarında boyunuz olması lazım, bunun haricinde boyun desteği işlevsiz kalır. Bunun haricinde memnunum diyebilirim, fakat bunları uzunca kullanmak lazım.
abi senin aldığın koltugu almayı düşünüyorum nasıl bi sıkıntı çıkarttımı terletiyormu ? ve ofis koltugundan oyuncu koltuğana gecince ohh ne rahat koltuk dediğin oldumu ofis sandalyesi ile fark varmı aralarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,754
Üyeler
159,668
Son üye
Samet038
Top Bottom