Leon S.
80+
Aynen katılıyorum. Yurtdışında olan gayet iyi bir marka.Bilinmeyen markadan örnek versene mesela enermax mı bilinmeyen?
Aynen katılıyorum. Yurtdışında olan gayet iyi bir marka.Bilinmeyen markadan örnek versene mesela enermax mı bilinmeyen?
Bu arkadaşa çok takılmamak lazım. 2K da darboğaz yapan oyun 1080p ve 4k da yapmazmış. 4K okey de zaten 1080p...Aynen katılıyorum. Yurtdışında olan gayet iyi bir marka.
Cooler Master'e kötü demenden belli insanları nasıl yönlendirdiğin...Cooler Master ürünlerinin ne adar kötü olduğunu herkes biliyor.
Keza Corsair hava soğutmaları da pahalı.
Rica ediyorum sıvı soğutma konularına girme. İnsanları yanlış yöne yönlendiriyorsun.
Ben videoda olanlardan bahsettim. Senin R5 3600'ü gömme çabalarına karşılık DA'nın videosundan bahsettim.Bu arkadaşa çok takılmamak lazım. 2K da darboğaz yapan oyun 1080p ve 4k da yapmazmış. 4K okey de zaten 1080p...
Çoğu ürünü kötü zatenCooler Master'e kötü demenden belli insanları nasıl yönlendirdiğin...
Tom's Hardware'den mi ürün önerisi bakıyorsun?Cooler Master'e kötü demenden belli insanları nasıl yönlendirdiğin...
kasa?1000 TL CPU Soğutucu önerir misiniz ?
GT301
Zaten GT301'in üst kısma sıvı soğutucu desteği yok.Önceki kasam gt301di. Anakartın mosfet soğutucuları yüksek ise üst kısma sıvı soğutucu takamıyorsun. Bende thermaltake th240 vardı. Kasanın üstüne sığmadığından önüne takmak zorunda kalmıştım. Kasa küçük olduğundan o kasaya hava soğutucu tavsiye ederim ben.
Bu arada cooler master’ın hafx den sonra kaliteli bir ürününü gördüğümü hatırlamıyorum
Hayır takılabiliyor. Youtubedan bakarsanız görürsünüz.Zaten GT301'in üst kısma sıvı soğutucu desteği yok.