frkanydn54
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 1000
merhaba sosyal medya için netlix , youtube için spotify için kullanacagım ios gibi stabil beni üzmicek kasmayan bi tablet var mıdır bu fiyatlar arasında teşekkürler
A7lite nasıl ?iOS gibi stabil tableti 1000 TL'ye satmazlar onu bir kenara bırakalım da 2. el Huawei Matepad T10S modeline bakabilirsiniz. Kirin 710A işlemcisi var. Google servisleri olmadığı için Youtube biraz uğraştırır ama dolambaçlı yollardan çözersiniz.
Samsung Galaxy Tab A7'ye de bakılabilir yine 2. elden. SD662 işlemciye sahip.
İşlemcisi çok kötü. Ekranını da beğenmemiştim MediaMarkt'ta denediğimde.A7lite nasıl ?
kasar mı yaniİşlemcisi çok kötü. Ekranını da beğenmemiştim MediaMarkt'ta denediğimde.
P22T günümüz için yetersiz bir işlemci. Kriter olarak stabilite istemişsiniz, maalesef.kasar mı yani
ozaman sıfır alcam kanka pc sattım da son olarak t10s mi , a7 mi alayım?P22T günümüz için yetersiz bir işlemci. Kriter olarak stabilite istemişsiniz, maalesef.
Google servislerini aktif kullanıyorsanız A7.ozaman sıfır alcam kanka pc sattım da son olarak t10s mi , a7 mi alayım?
pubg için peki hangisini tercih edeyim?Google servislerini aktif kullanıyorsanız A7.