Neler Yeni

Öneri 1000 TL Klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Çeviker
Rampage hydra r6 baya iyi klavye rampaganin en fiyat performans klavyesi (hem performans hem malzeme kalitesi hem uzun ömürlü arkadaşım 3 yıldır kullanıyor hiç bi şikayeti yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
Rampage hydra r6 baya iyi klavye rampaganin en fiyat performans klavyesi (hem performans hem malzeme kalitesi hem uzun ömürlü arkadaşım 3 yıldır kullanıyor hiç bi şikayeti yok)
Kötü klavye

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
1000-1500 civarında bütçeyle kaliteli mekanik klavye arıyorum red switch gibi yumuşak hissiyatlı olmalı optik switch te olabilir.
2 el temiz blackwidow v3 al 1 hafta önce 25 e kadar garantili 4 aylık 1400tl ye aldım kalitesini konuşmaya gerek yok zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Tepki süresi basış hissiyatı ve sesi olarak yorum veya video alabilir miyiz hocam
Kablolu kullanımda bir gecikme yok zaten ve kablosuz kullanımdada ben gecikme hissetmedim ama pro bir oyuncu belki hisseder bilmiyorum. Red switch aldım (Gateron Red Switch) oldukça iyi parasının hakkını veriyor ve red switch olduğu pek sesli değil ama oldukça tok bir hissiyatı var. O küçük boyuna rağmen ağır ve çok kaliteli bir imaj veriyor.
hocam kaç günde geldi acaba
7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom