- Reaksiyon skoru
- 151
- Bütçe
- 1000
1000-1500 civarında bütçeyle kaliteli mekanik klavye arıyorum red switch gibi yumuşak hissiyatlı olmalı optik switch te olabilir.
1000-1500 civarında bütçeyle kaliteli mekanik klavye arıyorum red switch gibi yumuşak hissiyatlı olmalı optik switch te olabilir.
Kötü klavyeRampage hydra r6 baya iyi klavye rampaganin en fiyat performans klavyesi (hem performans hem malzeme kalitesi hem uzun ömürlü arkadaşım 3 yıldır kullanıyor hiç bi şikayeti yok)
Tasarımı çok kötü be
10 numara birşeye benziyorda marka iyi midir? hocam ne diyorsunuz?
İyi klavye iyi klavye10 numara birşeye benziyorda marka iyi midir? hocam ne diyorsunuz?
G Pro gateron switch kullanıyor fazla söze gerek yok10 numara birşeye benziyorda marka iyi midir? hocam ne diyorsunuz?
2 el temiz blackwidow v3 al 1 hafta önce 25 e kadar garantili 4 aylık 1400tl ye aldım kalitesini konuşmaya gerek yok zaten1000-1500 civarında bütçeyle kaliteli mekanik klavye arıyorum red switch gibi yumuşak hissiyatlı olmalı optik switch te olabilir.
klavye elime ulaştı gerçekten çok beğendim özellikle kompakt bir klavye olması çok iyi öneri için teşekkürler
Tepki süresi basış hissiyatı ve sesi olarak yorum veya video alabilir miyiz hocamklavye elime ulaştı gerçekten çok beğendim özellikle kompakt bir klavye olması çok iyi öneri için teşekkürler
hocam kaç günde geldi acabaklavye elime ulaştı gerçekten çok beğendim özellikle kompakt bir klavye olması çok iyi öneri için teşekkürler
Kablolu kullanımda bir gecikme yok zaten ve kablosuz kullanımdada ben gecikme hissetmedim ama pro bir oyuncu belki hisseder bilmiyorum. Red switch aldım (Gateron Red Switch) oldukça iyi parasının hakkını veriyor ve red switch olduğu pek sesli değil ama oldukça tok bir hissiyatı var. O küçük boyuna rağmen ağır ve çok kaliteli bir imaj veriyor.Tepki süresi basış hissiyatı ve sesi olarak yorum veya video alabilir miyiz hocam
7hocam kaç günde geldi acaba