Evet hot swap olmadan da degistirilir de baya ugrastirir lehim aleti falan gerekir.hot swap bozuldugu zaman switchı degıstırıp baska switch takabilme değil mi?
Evet hot swap olmadan da degistirilir de baya ugrastirir lehim aleti falan gerekir.hot swap bozuldugu zaman switchı degıstırıp baska switch takabilme değil mi?
hocam senin inceledıgın huo ji cq 63 klavyenin ses testini ytden göremedm yanı farklı renkler versiyonu vardı aynı model mı bılmıyorum senin paylastıgın ses testi videosu var mı?Evet hot swap olmadan da degistirilir de baya ugrastirir lehim aleti falan gerekir.
Sanirim yok hocam ama isterseniz musait oldugum bir zaman ses tesi videous yollayabilirim iletisim adresi birakma sansin var mi?hocam senin inceledıgın huo ji cq 63 klavyenin ses testini ytden göremedm yanı farklı renkler versiyonu vardı aynı model mı bılmıyorum senin paylastıgın ses testi videosu var mı?
mamuutt ismim (biliyorum çok güzel isim)şimdiden teşekkür ederim hocamSanirim yok hocam ama isterseniz musait oldugum bir zaman ses tesi videous yollayabilirim iletisim adresi birakma sansin var mi?
Post automatically merged:
DC olur farketmez
%60 olmayan varmı peki100 TL fazlaya Dierya DK61 E var oneririm.
Yuzde 60 istemezseniz HP omen encoder alın ya Brown ya red seçeneğiniz var ama RGB yok klavyede fakat bütçenize uygun en iyi numpadli klavyedir%60 olmayan varmı peki
Dk 61 sipariş ettim ama içime sinmedi dediğim sartalara uygun tam boyut klavye varmıdır bulutceyi 2 k ya çıkarttımArkadaslar Huo Ji onerdigim konulari tek tek bulmaya calisiyorum incelememe tekrar bakin derim urun de soylenildigi gibi hot swap yokmus bunu goz onunde bulundurarak alin derim.
2 kya akkolar bulunabilir de TKL yoktu sanirim tam boy mu istiyorsunuz?Dk 61 sipariş ettim ama içime sinmedi dediğim sartalara uygun tam boyut klavye varmıdır bulutceyi 2 k ya çıkarttım
Evet2 kya akkolar bulunabilir de TKL yoktu sanirim tam boy mu istiyorsunuz?
https://www.amazon.com.tr/Akko-Anti...d=1692686904&sprefix=akko,aps,194&sr=8-5&th=1 tam boy olarak bu var fakat 87 tuslu TKL modellerde daha fazla cesit var ayrica alacaksaniz amazon prime ile alin kargo bedavaya gelir. Hem simdi farkettim yuzde 15 kuponda varmis.