1000 TL Klavye Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar, masaustu bilgisayarima klavye ariyorum. Bütçe 1000 TL cok klavye baktim ama uygunlar arasinda bu klavyeye denk geldim.
Kablosuz RGB aydinlatmali kriterler arasinda pek bir secenek yok. Turkce bir klavye degil. Bazi yerlere sticker gerekirse yapistirilabilir.

Blue swich olmasi beni düşündürüyor. Odada tekim ama geceleri iceri odalara ses gidecek kadar ses çıkartır mı?

Bu arada genelde PUBG oynarim.

Merhaba arkadaşlar, masaustu bilgisayarima klavye ariyorum. Bütçe 1000 TL cok klavye baktim ama uygunlar arasinda bu klavyeye denk geldim.
Kablosuz RGB aydinlatmali kriterler arasinda pek bir secenek yok. Turkce bir klavye degil. Bazi yerlere sticker gerekirse yapistirilabilir.

Blue swich olmasi beni düşündürüyor. Odada tekim ama geceleri iceri odalara ses gidecek kadar ses çıkartır mı?

Bu arada genelde PUBG oynarim.

Bu bütçeye alacağın Red switch vb. klavyeler de sesli olacaktır. Bu bütçelerde switchden çok kasaların dandikliği ses yapıyor. Aşırı boş ve dandik plastik kullandıklarından, blue switch'den bile daha çok ses çıkarıyorlar. Membran alabilirsiniz, en azından switch içermediğinden direkt yapıştırıyorlar, bundan dolayı switchli kasa kalitesi kötü klavyelerden daha sessiz oluyorlar.

Bütçeniz artmıyorsa Membran alın. Kablosuz %75 model yok bağlantıdan bakabilirsiniz.

Kablolu olarak da şu alınabilir.

Geri